BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

G. Saray'ın son adayı Zapata

Gerets, G.Saray'ın orta sahasına mutlaka kaliteli bir yabancı istiyor. G.Saray, son olarak bu mevkiye Zapata'yı düşündü.

Abone ol

G.Saray'da Teknik Direktör Gerets, yönetimden Arjantinli orta saha oyuncusu Zapata'yı istedi... 26 yaşındaki sol ayaklı futbolcu River Plate'te forma giyiyor. Cimbom'un listesinde bir başka isim daha var. Inter'de fazla şans bulamayan Yunan yıldız Karagounis...

Son aday Zapata

G.Saray Teknik Direktörü Gerets Canaydın'a transfer için bastırdı. Belçikalı'nın ısrarla istediği Arjantinli'yi River Plate'ten almak için yönetim düğmeye bastı.

Gerets ismen talep etti
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets muradına eriyor. Yönetimden ısrarla transfer isteyen Belçikalı teknik adam son olarak Pazartesi akşamı başkan Özhan Canaydın, ikinci başkan Ergun Gürsoy ve sportif direktör Bülent Tulun ile dörtlü zirvede biraraya gelmiş ve Mondragon'un kalma talebi dışında üzerine basa basa sağ ve sol kanat için transfer istemişti. Bu toplantıda Gerets'in yönetime bir isim verdiği de öne sürülmüştü. Sarı-kırmızılı yönetimin transferini bir an önce bitirmek için düğmeye bastığı bu ismin Victor Zapata olduğu öğrenildi.

Solda da oynayabiliyor
Arjantin'de River Plate'te forma giyen Zapata, takımının bu sezon Libertadores Kupası'nda yarı finale çıkmasında büyük rol oynadı. Orta sahada görev yapan, sol ayaklı Zapata 2003-04 sezonunda Valladolid'de kiralık olarak forma da giydi. 26 yaşındaki futbolcu, klasik Arjantinli orta sahaların aksine güçlü fiziği ve mücadeleci yapısıyla da dikkat çekiyor; sol kanatta ve ön liberoda da oynayabiliyor. Bir kez milli olan Zapata'nın işini bitirmek için Tulun Arjantin'e gidecek.

İspanya'da oynadı
Victor Zapata 20 Ocak 1979'da SanMartin'de (Arjantin) doğdu. 1.80 boyunda.River Plate'te dikkat çektikten sonraİspanya'da Valladolid'de kısa bir dönemforma giyip yine River Plate'e döndü.

Haber: Yaşar Yalçın
Kaynak:
www.sabah.com.tr