BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Futbolcular o kararı başkandan duydu

Futbolda şike soruşturmasına adı karışan Beşiktaş, tarihi bir karar alarak Türkiye Kupası'nı iade etti. Peki futbolcular bunu nasıl karşıladı?

Abone ol

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş'ın kamp yaptığı bölgeye dün gelen ve geceyi futbolcularla aynı otelde geçiren Siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören'in, oyuncularla toplantı yaptığı öğrenildi.

Başkan Demirören'in, oyuncularına Türkiye Kupası'nı geri verme nedeniyle ilgili olarak bilgi verdiği ifade edilirken, son günlerde yaşanan futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma ve yargı süreci hakkında da konuşulduğu belirtildi. Oyuncuların, kupanın geri verilmesini, yaşanan bu süreç doğrultusunda olumlu karşıladığı kaydedilirken, tüm futbolcular, teknik direktör Tayfur Havutçu ve Asbaşkan Serdal Adalı'nın suçsuzluğuna inandıklarını, başkan Demirören'le yapılan görüşmede bir kez daha dile getirdi.

Yıldırım Demirören ve kampa gelen diğer yöneticiler, oyunculara moral vererek, yaşanan süreç sonucu Beşiktaş'ın yara almadan çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

BEŞİKTAŞ, AVUSTURYA KAMPINDAKİ SON ÇALIŞMASINI YAPTI

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya'daki son antrenmanını yaptı.

Avusturya kampında bu sabah yapılan son antrenmanda, 45 dakika süren kros çalışmasına Cenk Gönen, Rüştü Reçber, Guti Hernandez ile Mustafa Pektemek katılmadı. Siyah-beyazlılar, bugün saat 16.00'da yurda dönmek için Avusturya'dan hareket edecek ve akşam saatlerinde İstanbul'da olacak.

2 gün izin yapacak olan Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına pazartesi günü saat 10.00'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenman ile devam edecek.