BIST 10.062
DOLAR 32,39
EURO 34,66
ALTIN 2.390,18
HABER /  DÜNYA

Futbolcular kampa dualarla gönderildi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir D.Ç Karabükspor, kurban kesimi ve dualarla kampa uğurlandı. <br/>Yönetim oluşumunda yaşadığı sancı...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir D.Ç Karabükspor, kurban kesimi ve dualarla kampa uğurlandı.
Yönetim oluşumunda yaşadığı sancılı durumdan çıkmanın yollarını arayan Karabükspor, futbolcuların alacaklarının büyük kısmını ödeyerek bugün takımı kampa gireceği Gerede Esentepe’ye dualarla uğurladı. Karabükspor Kulüp Başkanı Taner Canyurt, uğurlama öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın bugün kampının başladığını söyleyerek, "Bugün hayırlısı ile kampımıza başlıyoruz. Bu kamp 10 gün sürecek sonra 5 gün uzatma süremiz olacak. Ondan sonra gelen yönetim hazırlıklara başlayacak. Takımı kampa gönderiyorsunuz ve onların bir yıllık emekleri vardı. Onu ödemediğimiz zaman sıkıntı olur dedik ve bütün alacakları kapattık. Kampta yapmayı planladığımız hazırlık maçları için bir plan hazırlanıyor ve ona göre çalışmalarımız var” dedi.
Karabükspor’un tecrübeli oyuncusu Ahmet İlhan Özek ise yeni sezonda bu kamp dönemini en iyi şekilde değerlendirerek sezona iyi bir şekilde başlamak istediklerini söyledi. Ahmet İlhan, geçen sezonki sıkıntıyı yaşamak istemediklerini de belirterek, inşallah iyi bir giriş yapıp iyi bir sezon geçirmek istediklerini de dile getirdi.
Adının sürekli Beşiktaş ile anılması yönünde çıkan haberlerle ilgili soruya ise tecrübeli oyuncu, “Bu konularla benim menajerim ilgileniyor. İnsanın mutlu olduğu yer önemlidir. Ben Karabük’te çok mutluyum. Şu süreci ve sıkıntıları atlatıp Karabüksporla önümüze bakarız” dedi.

MOTİVASYON KONUŞMASI
Daha sonra tesislerin önünde kurban kesimi yapılarak dua edilmesinin ardından kulüp Başkanı Taner Canyurt futbolculara hitaben bir konuşma yaparak, Karabükspor’a zarar verecek hiçbir hareketin içinde olmayacaklarını söyledi. Canyurt, konuşmasında, “ Yönetimlerde sıkıntı olabilir. Günümüzde bir ailede bile sıkıntı olabilir. Bu sıkıntıyı size yaşatmadan aksatmadan, sizleri etkilemeden geçiş dönemini atlatacağız. Karabükspor’a zarar verecek hiçbir hareketin içinde olmayacağız. Sizin ve Karabükspor’un başarı için çalışacağız. Siz görevinizi yapıyorsunuz ve bu sizin aşınız ve ekmeğiniz. Siz alın terinizi helalinden kazanmak için mücadele vereceksiniz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Karabükspor ve gönül verdiğiniz bu takım için mücadele vereceğinize inanıyorum. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.
Kırmızı-mavili takım Gerede’ye 20 kişilik kadro ile giderken, yabancı oyunculardan Mabila, Lualua ve Hamorun’un yarın kampa katılacağı öğrenildi.
(İHA)