BIST 8.794
DOLAR 32,34
EURO 35,09
ALTIN 2.240,00
HABER /  SPOR

Futbol camiasından Fatih Terim'e başsağlığı mesajları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray kulüpleri, Fatih Terim'in babası Talat Terim'in vefat etmesi nedeniyle başsağlığı mesajı paylaştı.

Abone ol

Uzun bir zamandır Adana'da hastanede tedavi gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in babası Talat Terim vefat etti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray kulüpleri, Fatih Terim'in babası Talat Terim'in vefat etmesi nedeniyle başsağlığı mesajı paylaştı.

Başsağlığı mesajları şöyle;

FUTBOL FEDERASYONU
A Milli Futbol Takımımızda üç dönem görev yapan, eski Türkiye Futbol Direktörü ve Galatasaray Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim'in babası Talat Terim'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhum Talat Terim'e Allah'tan rahmet; Sayın Fatih Terim, ailesi, sevenleri ve Galatasaray camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.

BEŞİKTAŞ
Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim'in babası Talat Terim'in vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhum Talat Terim'e Allah'tan rahmet, Fatih Terim'e, Terim Ailesi'ne ve Galatasaray camiasına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

GALATASARAY
Teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim'in babası Talat Terim'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhum Talat Terim'e Allah'tan rahmet, Sayın Hocamız Fatih Terim'e ve Terim Ailesi'nin tüm mensuplarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

FENERBAHÇE
Galatasaray Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim'in babası Talat Terim'in vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Talat Terim'e Allah'tan rahmet, Sayın Fatih Terim başta olmak üzere değerli ailesine, yakınları ile sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

MEDIPOL BAŞAKŞEHİR
Galatasaray Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim'in babası Talat Terim'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhum Talat Terim'e Yüce Allah'tan rahmet; Fatih Terim'e, ailesine, yakınlarına ve Galatasaray camiasına başsağlığı diliyoruz.

TRABZONSPOR
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in babası Talat Terim'in vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Talat Terim'e Allah'tan rahmet, Fatih Terim başta olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

ANKARAGÜCÜ
Eski Teknik Direktörlerimizden Fatih Terim'in değerli babası Talat Terim'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Talat Terim'e Allah'tan rahmet, Fatih Terim ve ailesine başsağlığı dileriz.

EVKUR YENİ MALATYASPOR
Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim’in kıymetli babası Talat Terim’in vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Talat Terim’e Allah’tan rahmet, başta Fatih Terim olmak üzere ailesine sabırlar diliyoruz.