BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.441,07
HABER /  MAGAZİN

Funda Arar hamile mi?

Funda Arar'ın sahnede göbeğini saklamaya çalışması dikkat çekti.

Abone ol

Zaman zaman aynı sahneyi farklı konseptlerle paylaşan Funda Arar ve Kıraç, önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena’da hayranlarının karşısına solo performanslarıyla çıktılar. İlk olarak sahneye çıkan Funda Arar, şarkılarının yanı sıra performansıyla da dikkat çekti. Kırmızı transparanı andıran kıyafetiyle göz kamaştıran Funda Arar, “Benim İçin Üzülme”, “Camdan Kalp”, “Kırık Düşler”, “Arapsaçı”, “Karaya Vuran Gemiler”, “Haberin Var Mı” gibi şarkılarını seslendirirken, albümlerinde yer almayan bir Sezen Aksu bestesi, “İkili Delilik” parçasıyla da dinleyicilerine sürpriz yaptı.

Sahnedeki ses düzeninden şikayetçi olan Funda Arar, “Beni Bülent Ersoy gibi sinirlendirmeyin”diyerek yardımcılarından mikrofonun değiştirilmesini istedi. Şarkılarını dansıyla süsleyen Funda Arar, “Ben Nesrin Topkapı’dan ders aldım” dedi. Şarkı söylerken bir ara küpesini düşüren Funda Arar “Nazara geldim” dedi.

Ayrıca sanatçının kıyafetinin üzerinden göbeğinin çıkması, hamile dedikodularını ortaya çıkardı. Sanatçının eliyle sürekli göbeğini kapatmaya çalışması, konser alanını dolduran hayranları tarafından, “Funda Arar acaba hamile mi ?” sorularını akıllara getirdi.