BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Funda Alkayış kimdir Survivor gönüllüler yarışmacısı

Cumartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Survivor 2018 öncesi Gönüllüler Takımı'nın yarışmacıları son mesajlarını paylaştı. Survivor Funda Alkayış kimdir? Dünya Şamipyonu Funda Alyakış kaç yaşında ve nereli?

Survivor gönüllüler takımında yarışacak Funda Alyakış Kick Boks sporu ile uğraşıyor. 27 defa Türkiye Şampiyonu ve 2 defa Dünya Şampiyonu olan Funda Alyakış kimdir Survivor takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki Survivor Funda Alyakış kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Evli mi? İşte tüm merak edilenler...

Funda Alyakış’ın da yarışacağı Survivor 2018 All Star yarışması için geri sayım başladı. Funda Alyakış Survivor 2018’de gönüllüler takımında yer aldı. Kick Boks Dünya Şampiyonu olan Funda Alyakış’ın hayat hikayesi araştırılıyor. Haberimizden yarışmacı hakkında merak edilenlere ulaşabilirsiniz. Peki kimdir Funda Alyakış?

FUNDA ALYAKIŞ KİMDİR?

Funda Diken Alkayış, 1987 yılında Mersin’de doğmuştur. Eğitimini Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda tamamlamıştır. 2009 yılında zayıflama amacıyla spora başlayan Funda Diken Alkayış; daha sonra sporu hayatına dahil etmiş ve Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu spor dallarıyla uğraşmaktadır. Ali Alkayış ile evlidir. Funda Alkayış, spora ilk başladığında ailesinin karşı olduğunu bunun nedeninin ise vücudunun morarmış olmasını gösteriyor. Ancak bu spordan vazgeçmediğini inat ettiğini ve başarılı olduğunu belirtmiştir. Kickboksu erkek sporu olarak görmediğini bir çok kadın sporcunun erkek sporcudan başarılı olduğunu belirtmiştir. Bir sporda başarılı olmak için istemenin ve kazanmaya olan inancın önemli olduğunu belirtmiştir. Dünya Şampiyonu olan ve ülkemize 2 altın madalya getirmiştir.

Sitene Ekle