BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Survivor gönüllüler takımında kimler var son mesajları

Cumartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Survivor 2018 öncesi Gönüllüler Takımı'nın yarışmacıları son mesajlarını paylaştı.

Survivor ne zaman başlayacak? Survivor 2018 yarışmacıları bu yıla damga vuracak. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği Survivor'ın yayın tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. İşte Gönüllüler ve All Star takımındaki yarışmacılardan Dominik öncesi son mesajları.

Survivor yeni sezon yarışmacıları All Star 2018 için adaya giderken yarışmanın ilk bölümü 10 Şubat Cumartesi izleyici ile buluşuyor. Survivor All Star kadrosunun ünlüler kısmı bildik yüzlerden oluşuyor. Haliyle de ünlüler takımı yerine gönüllüler takımı ilgi çekiyor. Gönüllüler kadrosundan bu sene sürprizler çıkabilir.

Survivor gönüllüler kadrosu yarışmacılarının isimleri şöyle : Cumali Akgül, Birsen Bekgöz, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Marcus

Survivor ünlüler kadrosu yarışmacıların isimleri : Sema Aydemir, Nagehan Karadere, Merve Aydın, Turabi, Murat Ceylan, Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can, Ümit Karan

Sitene Ekle
Etiketler