BIST 10.847
DOLAR 32,18
EURO 34,88
ALTIN 2.493,25
HABER /  GÜNCEL

Fujifilm fotoğrafçılıkta devrim yaptı

Geniş açı objektif ve geniş açı ekranlı FinePix F710'u çıkaran Fujifilm'in yeni ürününün özellikleri şöyle.

Abone ol

Dünya fotoğraf sektörünün liderlerinden Fujifilm, dijital fotoğraf makineleri dizisine yeni bir halka daha ekledi: geniş açı objektif ve geniş açı ekranlı FinePix F710…

İnsan gözünün algılama boyutlarına en uygun orantıyla çekim yapabilen “ilk geniş resim” dijital fotoğraf makinesi FinePix F710, bu yaz tatil anılarını gözlerinin gördüğü gibi saklamak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. FinePix F710’un yüksek nitelikteki objektifinin sağladığı keskinlik “geniş resim” yorumuyla birleştiğinde farklı ve her izleyeni hayran bırakan fotoğraflar ortaya çıkıyor.

FinePix F710’la dijital olarak çekilen fotoğraflar Fujifilm’in dijital baskı merkezlerinde sadece birkaç dakikada baskıya dönüşebiliyor. Ayrıca, Fujifilm’in www.fotoport.com internet sitesi üzerinden baskı siparişi verilebiliyor ve siz hiç yorulmadan fotoğraflarınız evinize teslim ediliyor. Üstelik siteye yeni üye olanlara 10 adet baskı da ücretsiz olarak veriliyor.

Mayıs ayında satışa sunulacak olan Finepix F 710’un fiyatı 619 €.

Teknik olarak FinePix F710…

FinePix F710, dünyanın en iyi elektronik filmleri olarak gösterilen SR algılayıcı renk ağırlıklı 3,1 milyon S-piksel ve kontrast ağırlıklı 3,1 milyon R-piksel olmak üzere toplam 6,2 milyon piksel ile çalışıyor. Makine, 32,5-142 mm’ye eşdeğer 4 kat zoom objektif, elle de ayarlanabilen pozlandırma seçenekleri ve tek tuş ile takip yapabilen otomatik netleme sistemiyle donanmış. Açılış tuşuna basıldıktan 1,2 saniye sonra çekime hazır olan FinePix F710, dijital fotoğraf makineleri arasında en hızlı açılış süresine sahip. VGA düzenlemesinde ve 30 kare/san. hızla sallantısız, sesli video kaydı yapabilen FinePix F710’la çekilen fotoğraflar, RAW dosyası veya JPEG olarak kayıt edilebiliyor.

www.fujifilm.com.tr