BIST 11.072
DOLAR 32,18
EURO 35,00
ALTIN 2.501,17
HABER /  GÜNCEL

Fuhuş operasyonundan dram çıktı!

Ankara'da bir fuhuş şebekesine yapılan operasyondan yürekleri burkan bir dram çıktı.

Abone ol

Ankara polisinin, yurtdışından çocuk bakıcılığı vaadiyle Türkiye getirdikleri yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptıran bir şebekeye yönelik düzenlediği operasyondan yürekleri burkan bir dram çıktı.

Polis, tehditle senet imzalattıktan sonra zorla fuhuş yaptırdıkları Özbekistan uyruklu 28 yaşındaki Şahsenem Ablenimova'yı şebekenin elinden kurtardı. Genç kadının, şebekeye olan senet borcunun bitip bitmediğini anlamak için birlikte olduğu erkeklerle ilgili ajanda tuttuğu ve bazı günlerde 20 erkekle birlikte olmaya zorlandığı tespit edildi. Çetenin, hamile kalan Ablenimova'yı çalıştırabilmek için kürtaj yaptırdığı saptandı.Ankara Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yurtdışından dadılık, bakıcılık ve hizmetçilik gibi işlerde çalışmak vaadiyle getirdikleri yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdığını belirlediği bir çeteye operasyon düzenledi. Fuhuş çetesinin Demetevler 10. Sokak'ta fuhuş yaptırmak için kiraladığı daireye operasyon düzenleyen polis, şebeke lideri "Burcu" kod adlı S.G. ve N.G. ile T.Ö. isimli çete üyelerini gözaltına aldı. Operasyonda, çetenin tehditle 50 bin TL'lik senet imzalatarak fuhuş yapmaya zorladığı Özbekistan uyruklu Şahsenem Ablenimova'da kurtarıldı.

Ajanda tutmuş

Alınan bilgiye göre, şebeke üyeleri 4 ay önce çocuk bakıcıılğı yapmak vaadiyle Ankara'ya getirttiği Ablenimova'yı 50 bin TL'lik senet imzalatarak borçlandırdı. Şebeke, genç kadını borcunu ödemesi karşılığında fuhuş yapmaya zorladı. Genç kadının şebekeye olan borcunun bitip bitmediğini anlamak için ajanda tuttuğu belirtildi. Ablenimova'nın bu ajandaya birlikte oldukları erkeklerin listesini yazarak ne kadar borcunun kaldığını anladığı saptandı. Ajandaya göre genç kadının bazı günlerde 20 erkekle birlikte olmaya zorlandığı belirlendi.

Hamile kaldı, kürtaj oldu

Zorla fuhuş yaptırılan genç kadın bir süre sonra hamile kaldı. Çetenin, Ablenimova'yı çalıştırabilmek için genç kadına zorla kürtaj yaptırdığı saptandı. Operasyonla çetenin elinden kurtarılan Ablenimova, Yabancılar Şubesi'ne sevkedildi. Çalışma izni bulunmayan genç kadın sınırdışı edilerek ülkesine geri gönderildi. Genç kadının şikayetçi olduğu zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.

ANNESİ TESPİT ETTİ, YEĞENİ VURDU!
HABERLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN!..

[PAGE]Olay dün akşam saat 18.00 sıralarında Feridiye Caddesi 131 numarada bulunan bir otelde meydana geldi. İddiaya göre Ataşehir'de mobilya dükkânı olan 36 yaşındaki Fahrettin Ç. bir hafta önce 16 yaşındaki Ş.Ç ile tanıştı.

İlişkileri ilerleyen Fahrettin Ç. ile genç kız birlikte yaşamak için Beyoğlu'nda 1 aylığına bir otel odası kiraladı. Bir süre genç kız otele gelip gitmeye başladı. Son zamanlarda eve geç geldiğinden ve biriyle ilişki yaşadığından şüphelenen kızın annesi Hülya U., kızını takip etmeye başladı. 

OTELE GİTTİLER

İlk eşinden olan kızının sık sık otele gittiğini tespit eden anne durumu ikinci eşi Ramazan U'ya bildirdi.

Durumdan rahatsız olan Ramazan U, yeğeni Ömer K.'ya (29) durumu anlattı. Duydukları karşısında sinirlenen ve birçok suçtan sabıkası bulunan Ömer K., dayısı, yengesi ve mahalleden bir arkadaşını alarak Fahrettin Ç.'nin kaldığı otele gitti. O anlar da otelin güvenlik kameralarına yansıdı. Ömer K., Fahrettin Ç.'nin kaldığı odaya girerek silahla baldırından vurdu. Daha sonra serinkanlı bir şekilde otelden ayrıldı. Ömer K., otel görevlisinin tüm müdahalelerine rağmen akraba ve arkadaşlarıyla kaçmayı başararak izini kaybettirdi.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Otel görevlisi sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya odasında müdahale ettikten sonra yaralıyı ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Otel odasını akraba ve arkadaşıyla basarak Fahrettin Ç.'i baldırından yaralayan Ömer K. ve diğer 3 kişiyi yakalamak için Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri araştırma başlattı. Otelin güvenlik kamera görüntülerini izleyen polisler eşkâl tespiti yaparak kısa sürede şüphelileri yakaladı. Adliyeye sevkedilen Ömer K. tutuklanırken diğer 3 kişi ise serbest bırakıldı.


 

EŞİNİ 26 YERİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

HABERİN DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Bursa'da Adem Tuncer (31), kendisinden ayrılmak isteyen 2 çocuk annesi eşi Dilek Tuncer (30), 26 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü.

Kayınpederi Abdurrahim Tontaş'ın (57) 4 katlı evinin birinci katında oturan Adem Tuncer, önceki akşam saatlerinde eşi ve kızı Melek (4) ve oğlu Melik (6) ile çay içmek, sohbet etmek için kayınpederinin dördüncü kattaki dairesine gitti. Kızı ve damadı ile bir süre sohbet edip torunlarını seven Abdurrahim Tontaş, torunlarının yeşil kartlarının süresinin dolduğunu söyleyip, kızı Dilek'i, gerekli olan evrakları alması için evine gönderdi.

BABA DİLEK'İ MERAK ETTİM DEDİ ÖLDÜRDÜ

Kayınpederi ile bir süre oturan Adem Tuncer daha sonra evrakları almak için eve inen eşinin gelmediğini belirterek, "Baba Dilek'i merak ettim. Gidip bakayım" diyerek evden ayrıldı. Bir süre sonra anne ve babası gelmeyince evlerine inen Melek Tuncer, geri döndüğünde dedesine anne ve babasını evde göremediğini söyledi.

Bunun üzerine torunu ile kızının evine inen Abdurrahim Tontaş korkunç tablo ile karşılaştı. 26 bıçak darbesi alan bulunan ve boğazı kesilen genç kadın kurtarılamadı. Tontaş, damadının 8 yıl önce çalışmadığı halde kızıyla evlendiğini, o günden sonra hiç bir işe girmediğini söyledi. Baba, "Kızım artık ona katlanamıyordu. Sırtımdan geçinmeleri ona zor geliyordu. Ayrılmak istiyordu. Sürekli tartıştıklarını biliyordum. Bu kez yavrumu öldürdü" dedi.

AŞIRI HIZ VE ALKOL CAN ALDI

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

İzmir'in Narlıdere İlçesi'nde, alkollü Tolga Mehmet Demiray yönetimindeki otomobil, iddiaya göre, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak ağaca çarptı. Meslek lisesi öğrencisi 18 Yaşındaki Yeliz Henteş'in öldüğü kazada, sürücü ile 2 kişi de yaralandı.

Yapılan kontrolde 1.80 promil alkollü çıkan sürücü Demiray'ın daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine bir kez el konulduğu ortaya çıktı.

Bir markette su dağımı yapan evli ve 1 çocuk babası 28 yaşındaki Tolga Mehmet Demiray, Yenişehir'deki Osman Yaşar Sağlık Meslek Lisesi Radyoloji Bölümü son sınıf öğrencisi Yeliz Henteş, Balçova Salih Dede Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Dilara Aybattı ve 22 yaşındaki Uğur Karatop dün gezip eğlenmek için buluştu. Bir süre birlikte eğlenen 4 arkadaş, saat 21.00 sıralarında Demiray yönetimindeki 35 H 9230 plakalı otomobille gezmeye çıktı. Narlıdere'den Balçova yönüne gittikleri sırada, iddiaya göre, aşırı hız nedeniyle araç kontrolden çıktı. Otomobil, Mithatpaşa Caddesi üzerindeki İstikham Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı yakınlarında, yol keranındaki bir ağaca çarparak durabildi. Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

SÜRÜCÜ 1.80 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde araçtakilerden Yeliz Henteş'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan sürücü Demiray, Dilara Aybattı ve Uğur Karatop ise ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Karatop, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan Dilara Aybattı'nın hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi. Yapılan kontrolde 1.80 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü Demiray'ın daha önce de bir kez alkollü araç kullanırken yakalandığı, 6 ay süreyle el konulan sürücü belgesini geri aldığı ortaya çıktı.

ARAÇTAN BİRA ŞİŞELERİ ÇIKTI

Kazanın ardından araçtan fırlayan bira şişeleri polis ekipleri tarafından toplandı. Olay yerindeki incelemelerin ardından araç, çekici tarafından kaza yerinden kaldırıldı. Yeliz Henteş'in cesedi de cenaze aracıyla İzmir Mezarlıklar Müdürlüğü Morgu'na götürüldü.

ARKADAŞLARI FACEBOOK'TA SAYFA OLUŞTURDU

Yeliz Henteş'in kazada yaşamını yitirdiğini öğrenen akrabaları ve arkadaşları geldikleri olay yerinde gözyaşlarını tutamadı. Genç kızın arkadaşları sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Henteş'in adına sayfa oluşturup, duygularını paylaştı. 

"AŞK SANDI, BELA ÇIKTI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN!..

[PAGE]
Telefon satıcısı Engin Deveci (40), bir süre birlikte yaşadığı kadının oğlu Türkcan Ö. (25) ile İnönü Caddesi'nde tartışmaya başladı.

Deveci, tartışma sırasında tabancayla Türkcan Ö'ye (25) ateş etti. Göğsünden vurulan genç olay yerinde hayatını kaybetti. Engin Deveci, aynı silahla başına ateş açarak intihar etti.

Ölen gencin annesi ve yakınları olay yerinde fenalık geçirdi. Gencin babasının yaklaşık üç yıl önce kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Genci öldürerek intihar eden Deveci'nin, bir süre önce sahte kimlikle yakalandığı ve Mali Büro Amirliğinde suç kaydının bulunduğunu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.