BIST 10.277
DOLAR 32,23
EURO 34,72
ALTIN 2.382,47
HABER /  DÜNYA

Fötr şapkası ele verdi

Konya’da bir araçtan çanta çalarken güvenlik kameraları tarafından görüntülenen fötr şapkalı hırsız, şapkası sayesinde polis tarafından kısa...

Abone ol

Konya’da bir araçtan çanta çalarken güvenlik kameraları tarafından görüntülenen fötr şapkalı hırsız, şapkası sayesinde polis tarafından kısa sürede yakalandı.
Olay, merkez Karatay ilçesi Hacıveyiszade Mahallesi Fetih Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir iş yerine acil olarak giren sürücü, aracının kapısını açık bıraktı. Bu sırada hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan Ömer K., bisikletiyle gelerek aracı inceledi. Daha sonra hırsız, bisikletini bırakarak aracın içerisinde bulunan çantayı alıp kaçtı. İçerisinde resmi evrak ve kaşelerin bulunduğu çantasının çalındığı fark eden kişi, polise başvurdu. Polis güvenlik kamerasında yaptığı incelemede şahsın taktığı fötr şapkasını fark etti. Yapılan çalışmada şüpheli taktığı şapka sayesinde kısa sürede yakalandı.
Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’ne getirilen şüpheli, ifadesi alındıktan sonra Adliyeye sevk edilirken de şapkasını başından çıkarmaması dikkat çekti.
Şüphelinin çaldığı çantadan para çıkmadığı öğrenildi.
(İHA)