BIST 10.554
DOLAR 32,26
EURO 35,11
ALTIN 2.419,82
HABER /  GÜNCEL

Zorlu Başbakan olursa

Akşam muhabiri Ece'nin bu haftaki Vip konuğu Ahmet Zorlu'ydu. Kritik bir soru soruldu Zorlu'ya... Zorlu'nun verdiği cevap ne kadar zor bir adam olduğunu kanıtladı.

Abone ol

Uzun bir röportaj... Biraz ekonomi, biraz magazin biraz da spor.. Bu röportajın tamamını merak edenleri, Akşam'ın adresini gösteriyoruz. Bizim ilgimizi daha çok Zorlu'nun ne kadar zor bir adam olduğu çekti. "Zorlu Başbakan olursa" başlığının detaylarını okuduğunuzda bize hak vereceğinizden eminiz..

Bakın Zorlu, Başbakan olursa neler yapacak?

Röportaj: Ece Vahapoğlu
Kaynak:

Başbakan olsaydınız bugün ilk iş ne yapardınız?

Başbakan değilim ki.

Olsaydınız?

Önce bir yasa çıkartırdım. Herkese bir çeki düzen verirdim. Singapur’da bir sigara izmariti atmanın cezası 250 euro. Öyle yasalar çıkartırdım ki milleti disipline edeyim. Biraz masanın altından sopayı göstermek lazım. Diyeceksiniz ki böyle bir şey olabilir mi? Avrupa’da bunu yapamıyorsun. İstersen boş sigara paketini dışarıya at bakayım. Birisi seni ihbar eder ve cezanı bulursun. Bizde çok büyük demokrasi var. Avrupa’dan daha çok demokrasi var bu ülkede. Oralarda insanlar o kadar rahat istediğini yapamıyorlar. İkincisi de, gecekondu diye birşey yaptırmazdım. Elimden gelse yine yasa çıkartırım. Bu hükümet de çıkardı. Kentleşme diye yasalar çıktı. Gecekonduların bir tanesini bırakmazdım. O vatandaşları da tabi ki sokağa atmayacaksın. Onlara konut yapacaksın. Elbisesini, bütün eşyalarını yenilemek kaydıyla onları bir yere yerleştirelim. Gecekonduların üzerini de yukarıdan bombardıman yapardım. Üzerine 5 metre toprak ve yeşil alan yapardım.