BIST 10.644
DOLAR 32,11
EURO 35,05
ALTIN 2.524,52
HABER /  GÜNCEL

Yeter kadın sus artık!

Medyaferesi editörleri haklı; Semra Hamım işi iyice abarttı. Uyuşturucudan ölen oğlunu 'şehit' ilan ettiği yetmezmiş gibi, şimdi de devletten ev istiyor. Yeter artık!

Abone ol

Adana'da kaldığı otel odasında extacsy ve alkol nedeniyle yaşamını yitiren "Gelinim Olur musun?" yarışmasının Ata'sı, önceki gün toprağa verilmesine rağmen reyting malzemesi olmaya devam ediyor.

Ata Türk, henüz 24 yaşındaydı. Annesi Semra Yücel ile birlikte "Gelinim Olur musun?" yarışmasına katıldığında, amacı zengin ve ünlü olmaktı. Ancak sanal alemin pırıltılı dünyasından kopup gerçek hayata dönünce, boşluğa düştü. Çünkü unutulmayı hazmedememişti. Geriye ne ün, ne de para pul kalmıştı. Sahte şöhretin büyüsüne kapılan Ata, gerçek dünyada bocalamaya başladı. Büyük bir çöküş yaşayan Ata'nın kısacık hayatı, birkaç gün önce bir otel odasında son buldu.

SİVRİ SÖZLERİ HERKESİ KIZDIRDI

Program süresince sivri diliyle kimileri tarafından alkışlanan, kimileri tarafından da eleştiri alan Semra Hanım, şu anda bir annenin yaşayabileceği en büyük acıyı yaşıyor. Ancak yüreği yanık bir annenin, kaybettiği oğlunun ardından sarf ettiği sözler, büyük tepki çekiyor. Medyatik kaynana Semra Hanım'ın, önce "Benim babam subaydı. Oğlum da şehit oldu" sözleri gündeme bomba gibi düştü. Bu sözler, başta şehit aileleri olmak üzere milyonları ayağa kaldırdı. Herkes, "Şehitlik yüce bir mertebedir. Bu şekilde ölen bir kişi şehit olmaz" diyerek Semra Yücel'e ateş püskürüyordu.

'ARTIK SUSTURULMALI'

Semra Hanım'ın bombası bununla da bitmedi. Oğlunun cenazesi toprağa verilirken bu kez medyayı suçluyor ve aileleri "Görün halini de salmayın çocukları" diyerek haykırıyordu. Cenazeden sonra gazetecilere konuşan Semra Hanım'ın son sözleri ise, yine herkesi isyan ettirdi. İstanbul Bayrampaşa'da oturan Kaynana Semra, bu kez devletten bir "ev" istiyordu. Onun, "Bu evde Ata'nın anıları var. Artık burada yaşayamam. Devlet büyüklerimiz bana bir ev alsın" sözleri, duyanları şok etti. Bu durum, kimilerine göre Semra Hanım'ın hala "gündemde kalmak" istediğinin kanıtı. Semra Hanım'ın oğlunun cenazesi üzerinden reyting yapmaya devam ettiğini belirten vatandaşlar, "Hala reklam peşinde. Bu kadın artık susmalı" diyor.

Kaynak: www.medyafaresi.com