BIST 10.255
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.447,75
HABER /  DÜNYA

Fırtına yurda döndü

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda Güney Kıbrıs Rum kesimi ekibi Apollon Limassol’u 2-1 mağlup eden bordo-mavili takım, Trabzon’a moralli döndü.<b...

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda Güney Kıbrıs Rum kesimi ekibi Apollon Limassol’u 2-1 mağlup eden bordo-mavili takım, Trabzon’a moralli döndü.
Yunanistan’ın Astra Havayolları’na ait özel bir uçak ile saat 02.30 sıralarında Larnaka Havaalanı’ndan hareket eden bordo-mavili kafile, bu kez güzergaha uyarak ilk Rodos adasına, ardından Trabzon havaalanına geldi. Bilindiği gibi Karadeniz ekibinin Trabzon’dan hareket etmesinin ardından direk olarak Güney Kıbrıs Rum kesimine inmesi gündem olmuştu. İki ülke arasında yaşanan siyasi gelişmelerden ötürü Türkiye’den direk Güney Kıbrıs Rum kesimine inen Trabzonspor, bir ilke imza atmıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Trabzonspor’u taşıyan uçak ilk olarak Rodos adasına inerek burada yakıt ikmali yaptı. Herhangi bir pasaport kontrolünden geçmeyen Trabzonspor kafilesi 15-20 dakikalık beklemenin ardından Trabzon’a hareket etti. 4 saatlik bir yolculuğun ardından bordo-mavililer saat 06.30 sıralarında kente vardı.
Güney Kıbrıs Rum kesimi takımlarından Apollon Limassol ile oynanan maçta takımı yalnız bırakmayan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, takımla birlikte Trabzon’a gelip ardından İstanbul’a gitti.
(İHA)