BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,90
ALTIN 2.439,25
HABER /  DÜNYA

Film gibi operasyonda 14 gözaltı

Adana’da, özel harekat polisi ve helikopter desteğiyle şafak vakti 10 mahallede 30 adrese eş zamanlı yapılan narkotik operasyonu düzenlendi....

Abone ol

Adana’da, özel harekat polisi ve helikopter desteğiyle şafak vakti 10 mahallede 30 adrese eş zamanlı yapılan narkotik operasyonu düzenlendi. Operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri merkez Seyhan ilçesinde Ova, Barış, Narlıca, Denizli, Yenibey, Meydan, Dağlıoğlu, Gülpınar, Şakirpaşa ve Sümer mahallelerinde "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarının esrar ve eroin sattığını belirledi. Polis bir süre sokak satıcılarını takip ettikten sonra eş zamanlı olarak 30 adrese operasyon için düğmeye bastı. Şafak vakti özel harekat polisinin helikopter desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda; İ.E., O.Ö., H.H., İ.A., S.E., H.A., B.G., M.Y., M.A., T.Y., M.B., R.A., Y.D., ve F.D. isimli şahıslar gözaltına alındı.
Şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan arama neticesinde 243 adet uyuşturucu hap, 50,6 gram esrar, 3,08 gram eroin ve 1 ruhsatsız tabanca elde edildi.
Emniyette sorgulamaları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.
(İHA)