BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.438,17
HABER /  MEDYA

Fi yeni sezon ne zaman başlayacak 6 Ekim Puhu Tv'de var mı?

Fi yeni sezon başlama tarihi belli oldu Fi yeni sezon fragmanı merakla bekleniyor. Puhu Tv'den izlenen Fi yeni sezonun 6 Ekim tarihinde başlaması bekleniyordu. Fakat Fi yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı.

Abone ol

Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'in başrollerini paylaştığı internet dizisi olan ve Puhu Tv'den yayınlanan Fi ne zaman başlayacak sorusu merak konusu oldu. Fi yeni sezon bölümleriyle ilgili detaylar internethaber'de.

Çok satan Fi, Çi, Pi üçlemesinin ilk kitabından Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan Ay Yapım imzalı "Fi" dizisinin yönetmenliğini Mert Baykal yapıyor. Fi dizisinin 6 Ekim tarihinde başlanması bekleniyordu fakat yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması nedeniyle 13 Ekim tarihinde yeni sezonun başlanacağı iddia ediliyor. 

GEÇEN SEZONA SERENAY SARIKAYA DAMGA VURDU

Geçen sezon yayınlanan Fi'ye Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'in cesur sahneleri damga vurmuştu. Yayınlanan o sahne adeta sosyal medyada deprem etkisi yaratmıştı. 

Fİ TELEVİZYONDAN YAYINLANIYOR MU NASIL İZLENİR?

Fi dizisi televizyondan yayınlanmıyor. İnternet dizisi olan Fi Puhu Tv'den izleniyor. 6 Ekim'de başlayacak olan Fi'de neler olacağını herkes merak ediyor.