BIST 11.007
DOLAR 42,51
EURO 49,54
ALTIN 5.765,39
HABER /  GÜNCEL

FETÖ'nün kasası yakalandı evinden servet çıktı!

FETÖ'nün kasası Murat Kılıç yakalandı. Evinden servet çıkan Murat Kılıç'ın FETÖ'ye ait 1 dolarların üzerine kendi fotoğraflarını bastırması da dikkat çekti.

Abone ol

FETÖ’nün inşaat ve eğitim alanındaki en önemli kasası olarak gösterilen Murat Kılıç yakalandı.

Darbe girişiminin ardından polisin peşinde olduğu Murat Kılıç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde düzenlenen operasyonda yakalandı.

Kılıç’ın üzerinde ve evinde yapılana aramada 50 milyon TL’lik çek ile 3,5 milyon TL’nin üzerinde nakit para ele geçirildi.

FETÖ'nün kasası yakalandı evinden servet çıktı! - Resim: 0

Kılıç ile birlikte çok sayıda 1 dolar da yakalandı. Bazı 1 dolarların üzerinde Murat Kılıç’ın kendi fotoğrafının bulunması dikkat dikkat çekti.

FETÖ'nün kasası yakalandı evinden servet çıktı! - Resim: 1

Operasyonda VK, Ö.B, S.E. ve M.Ş. gözaltına alınırken, Kılıç ile bazı şüphelilerin kaçmak istediği bilgisine ulaşıldı.

FETÖ'nün kasası yakalandı evinden servet çıktı! - Resim: 2 Polis ekiplerinin, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde durdurduğu bir araç içinde Kılıç ile avukat S.Y, doktor F.B.Ö. ve M.K. N.D, H.D, E.F. yakalandı.

FETÖ'nün kasası yakalandı evinden servet çıktı! - Resim: 3