BIST 9.543
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.486,48
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI  /  MEMUR

Memur izinleri için Yıldırım'dan önemli açıklama

Memur izinleri konusunda Başbakan Yıldırım'dan iyi haber. Memur izinleri ne zamana kadar iptal sorusuna ilişkin Yıldırım'dan önemli açıklama.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, darbe girişimi sonrası iptal edilen memur izinleri için "Çok fazla uzun süreceğini zannetmiyorum. Durumu bir daha değerlendireceğiz ve en kısa zamanda bu yönde bir müjde vereceğiz." dedi.

Yıldırım, CNN Türk ve Kanal D ortak yayınında Hande Fırat'ın gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

"Memurlarla ilgili bir tatil öngörünüz, izinlerin yeninden başlaması durumu var mı?" sorusuna Yıldırım şu karşılığı verdi:

DURUMU BİR DAHA DEĞERLENDİRECEĞİZ

"Nereden çıktı bu. Bizim arkadaşlar mı soruyor? İzine çıkamadılar da yoksa 'böyle bir soru sor' falan mı dediler? Buradaki bir tedbirdi. Tabii memurlar arasında da maalesef bu örgüt ile iç içe olan insanlar var. Bunların herhangi bir şekilde adaletin elinden kaçmaması için bu tedbiri aldık. Çok fazla uzun süreceğini zannetmiyorum. Durumu bir daha değerlendireceğiz ve en kısa zamanda bu yönde bir müjde vereceğiz. Adalet Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı ile değerlendirme yapmamız lazım ama mesajı aldık. Bu konudaki beklentiyi karşılıksız bırakmayız."