BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

FETÖ'cülerin hedefiydi şimdi harekatı yönetiyor!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hedefi olan Korgeneral İsmail Metin Temel, Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı'nı yöneten isimlerden olduğu ortaya çıktı.

Cumartesi günü saat 17:00'de başlayan Zeytin Dalı Harekatı'nın dördüncü gününde Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin'de yeni bir cephe açtı. Suriye'nin Azez kasabasından operasyona başladı. Türk askerleri daha önceden açılan siperlerin arasından yürüyerek, araziye dağıldı. Azez 6 yıldır Özgür Suriye Ordusu'nun denetimde. Afrin'in doğusunda yer alıyor. Harekata çok sayıda ÖSO mensubu da katılıyor. Tespit edilen hedefler zaman zaman roketatarlarla, zaman zaman da topçu atışıyla, vuruluyor. Harekatı farklı kılan bir gelişme ise daha önce 15 Temmuz gecesi FETÖ'cülerin hedefinde olan Korgeneral İsmail Metin Temel'in şimdi Afrin'deki harekâtı yönetiyor olması.

FETÖ SUİKAST YAPACAKTI: 15 Temmuz gecesi darbeci General Semih Terzi, Silopi'de Özel Kuvvetler Harekat Üssü'nde görevli 13 cuntacıyı, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'in derdest edilmesi için görevlendirdi. O gece birlik denetleyen ve helikopterle Siirt'e gidecek olan Korgeneral Temel, kalkışmayı duyunca plan değiştirip Van'a indi.

Sitene Ekle
Etiketler