BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
MEDYA

Çukur son bölümde Yamaç Vartolu'yu can evinden vurdu!

Çukur dizisinin 13. bölüm final sahnesinde, Yamaç Vartolu'nun Çukur'daki büyük sırrını çözdü. Çukur son bölümde finalinde, Vartolu çocukluğundaki kötü günlerin geçtiği evi balyozla yıkarken, Yamaç'a yakalandı.

Çukur'un 22 Ocak Pazartesi ekrana gelen 13. bölümünde, duygusal bir final yaşandı. Vartolu, mahalledeki ipotek karşılığı alınan tapuları, masal anlatması şartıyla İdris Koçovalı'ya verdi. Ancak çocukluğunun geçtiği ve annesini kaybettiği evin tapusunu aldı. Bunu farkeden Yamaç ise, Vartolu'yu evi kırıp dökerken yakaladı.

Vartolu çocukluğunun geçtiği eve gidiyor. Orada kötü anılarını anımsayan Vartolu, her şeyi yakıp döküyor. İpuçlarını bir araya getiren Yamaç ise Vartolu'nun açığını bulacağını söylüyor.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler