BIST 9.502
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.479,00
HABER /  GÜNCEL

FETÖ'cü Enes Kanter, Romanya'da gözaltına alındı!

NBA'de Oklahoma City Thunder forması giyen FETÖ'cü Enes Kanter, Romanya'da pasaportunun iptal edildiği belirtilerek gözaltına alındı.

Abone ol

NBA'de Oklahoma City Thunder forması giyen ve FETÖ terör örgütüne yakınlığıyla bilinen Enes Kanter, Twitter'dan yayınladığı videoyla Romanya havaalanında polis tarafından tutulduğunu çünkü pasaportunun iptal edildiğinin kendisine söylediğine duyurdu.

Türk pasaportu iptal edildiği için el konduğunu açıklayan Kanter, ülkeye giriş yapamadı ve gözaltına alındı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HAKARET ETTİ!

FETÖ'cü Enes Kanter mesajları Türkiye’de yasaklı olduğundan görülemeyen sosyal medya hesabından İngilizce ve Türkçe olarak paylaştığı videoda Romanya’da bulunduğunu ifade ederek, “Burada Türkiye tarafından pasaportumun iptal edildiğini söylediler. 4 saattir beni burada iki polis tarafından tutuyorlar” ifadelerini kullandı. Kanter pasaportunun iptal edilme gerekçesi olarak “Politik görüşlerinin” etkisi olduğunu ifade etti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren sözler sarf etti.

Enes Kanter sosyal medyadan havalimanında bu fotoğrafı paylaştı...

ÜLKEYE SOKULMADI

Rumen basınında paylaşılan Romanya İçişleri Bakanlığı Gümrük Polisi tutanağında, Kanter'in ülkeye girişte geçerli pasaportu olmadığı için ülkeye sokulmadığı bilgisine yer verildi.

BABASI EVLATLIKTAN REDDETTİ, SOYADINI "GÜLEN" OLARAK DEĞİŞTİRDİ

Enes Kanter, son olarak akademisyen babası Prof. Dr. Mehmet Kanter ile arasında geçen olay ile gündeme geldi. KHK ile görevinden ihraç edilen Mehmet Kanter, FETÖ ile bir ilişkisi bulunmadığını ve oğluna açık çağrıda bulunarak evlatlıktan reddettiğini açıklamıştı. Bunun üzerine Enes Kanter, Twitter’da soyadını "Gülen" olarak değiştirmişti.