BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen'den deli zırvası sözler!

Terörist başı Fethullah Gülen bu kez de Irak'ta yayın yapan NRT'de konuştu, yine skandal sözlere imza attı. Gülen, terörle mücadele şehitlerimiz için hiçliğe gittiler yorumunda bulundu.

Abone ol

Terörist başı Fethullah Gülen'den Doğu ve Güneydoğu şehitleri için skandal sözler! Gülen, PKK'ya yönelik operasyonlar kapsamında şehit düşenler için "hiçliğe gittiler" yorumunda bulundu. İşte Gülen'in o insanı çileden çıkaran sözleri;

Terörist başı Gülen, NRT'ye konuştu PKK'ya karşı bölgede şehit düşen güvenlik güçleri için bugüne kadar kimsenin kullanmadığı sözleri sarf etti.

TERÖRİST BAŞINDAN SKANDAL SÖZLER

Muhabirin Türk hükümetinin terörle mücadelesini değerlendirmesini istemesi üzerine terörist başı, çözüm sürecinin bitirilmesini eleştirdi, PKK'nın kayıpları için üzüntü verici yorumunda bulundu. İşte Gülen'in o skandal sözleri:

"Orayı kan gölü haline getirdiler. Ben televizyona bakmaya cesaret edemiyorum. Mağdur duruma düşen yerli insanlar, beri tarafta bir hiçe bir yokluğa doğru itilen ve sonra da şehit oldu diye teselli olan insanlar. Bunların her ikisi de her iki cephe adına acı yani."

YÜZÜ DÜŞMÜŞ, GÖZLERİ ŞİŞMİŞ

Yaklaşık 20 dakikalık röportajda terörist başının oldukça bitkin olduğu ve konuşmakta güçlük çektiği görülüyor. Zaman zaman kamera yerine kısa süreliğine etrafa dalan Gülen'in gözlerinin şiştiği görülüyor.