BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,71
ALTIN 2.418,74
HABER /  DÜNYA

Fethiye’de sevinç sokağa taştı

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup eden PTT 1. Lig ekibi Fethiyespor’un bir üst tura yükselmesi Fethiye’de büyük ...

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup eden PTT 1. Lig ekibi Fethiyespor’un bir üst tura yükselmesi Fethiye’de büyük sevinç yaşattı.
Maçın tamamlanmasının ardından Fethiye halkı sokaklara döküldü. Lacivert-beyazlı taraftarlar ve halk Fenerbahçe’yi yenmenin büyük coşkusu yaşadı. Fethiye’deki kafe ve restoranlarda maçı toplu halde izleyen Fethiyespor taraftarları, maç sonrasında büyük sevinç yaşadı. Fethiye sokaklarına dökülen binlerce kişi, caddelerde araç konvoyları oluşturarak tur attı. Fethiye’nin en işlek kavşaklarında caddeleri kapatan taraftarlar meşaleler yakarak, sevinç gösterileri yaptılar. Sevinç gösterilerine bazı taraftarların Fenerbahçe forması ve atkılarıyla katılması dikkati çekti. Yüzlerce araç eşliğinde Fethiyesporlu taraftarlar sık sık “en büyük Fethiyespor” diye bağırdılar. Kadın, erkek, çoluk çocuk çok sayıda vatandaş, “Fenerbahçe’ye Fethiyespor’da Pendik faciası yarattı. Kimse Fenerbahçe’yi yenebileceğine inanmıyordu. Ama en büyük takım belli oldu. Biz Fethiyesporlu’yuz. Karşımıza kim çıkarsa yeneriz” dediler.