BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.392,96
HABER /  GÜNCEL

Fethiye'de 6 eve eş zamanlı baskın yapıldı

Fethiye Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler ile Muğla il Jandarma Alay Komutanlığı'ndan gelen Komando ekibi eşliğinde Fethiye’de eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Abone ol

Teknik takip, kriminal ve İstihbarat ekiplerinin çalışmaları sonucu Jandarma 50 personel ile Fethiye'nin Yenimahalle, Akarca, ve Patlangıç Mahallelerinde 6 eve eş zamanlı baskın yaptı.

Fethiye Merkez, Çiftlik, Ölüdeniz, Kemer ve Göcek Beldelerinde yerli ve yabancı uyruklu vatandaşların ev ve iş yerlerinden altın ve ziynet eşyaları ile değerli eşyalar çaldıklaları ileri sürülen şahısların evlerine düzenlenen baskında biri kadın 3 kişi çok sayıda çalıntı eşya ile yakalanıp gözaltına alındı.

Eş zamanlı operasyonda Jandarma ve komandolar çilingir eşliğinde eve girerlerken her yer didik, didik arandı. Şebeke üyelerinin Ağaç kesme motorundan Elektrik süpürgelerine kadar çok sayıda çaldığı eşyaya el konulurken av tüfeği ve mermilerde yakalandı.

Yapılan eş zamanlı operasyonda Niyazi G. (40), Kadir S. (19) ve İlknur Ç. (27) yakalanıp gözaltına alındı. Ayrıca hırsızlık zanlılarının evlerinde yapılan aramalarda boş olan lüks bir villada hayvanlar için hazırlanmış bir yer olduğu tespit edildi. Bu yerde de çalıntı olduğu iddia edilen çok sayıda keçinin bakıldığı öğrenildi. Firarda olan bir kişi aranırken soruşturma çok yönlü sürüyor.