BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,84
ALTIN 2.440,26
GÜNCEL

Ferrari yolda birikmiş su birikintisine girerse!

Şimdiye kadar yapılan en hızlı yol giden otomobili Ferrari olarak kayıtlara geçse bu görüntüler bildiklerimizi siler cinsten. Ferrari sürücüsü su birikintisinde kaldı, başka bir aracın yardımıyla çıkmayı başardı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Arjantin'nin kuzeyindeki merkezi Cordoba'da selde oluşan su birikintisin de kalan Ferrarı herkesi şok etti. Görünüşe göre diğer bazı araçlar su içinden geçmeyi başardı, ancak Ferrari şoförü o kadar şanslı değildi. Su, sadece 10 santimetre (4 inç) bir yerden yüksekliğe sahip olan aracın motoruna girdi ve şanzıman da kilitlendi. Ve Ferrari başka bir araç yardımıyla sudan çıkartıldı. O anlar saniye saniye kaydedilirken Ferrari'nin suda kaldığını görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi...

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler