BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.444,62
MAGAZİN

Demet Özdemir'in yeni filmi için yaptığı ateşli dans, ortalığı kasıp kavurdu

Genç oyuncu Demet Özdemir, yeni filmi için Uraz Kaygılarıoğlu ile sahneye çıktı. İkilinin ateşli dansı ortalığı kasıp kavurdu.

Demet Özdemir 17 Kasım'da vizyona girecek 'Sen Kiminle Dans Ediyorsun' filminde zor günleri dansa olan tutkusuyla atlatan 'Aysel' adlı karakteri canlandırdı.Demet Özdemir ile Uraz Kaygılaroğlu'nun ateşli dansları sosyal medyayı salladı.

"HAYATTA İKİ TUTUM VAR; OYUNCULUK VE DANS"

Demet Özdemir, "Hayatta iki tutkum var; oyunculuk ve dans. Bu filmde ikisini buluşturdum. Uraz ile harika bir iş çıkardık" dedi. Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile birlikte olan oyuncu Demet Özdemir, geçen günlerde bir dergiye röportaj vermişti. Demet Özdemir aşka dair sorulan soruya, "Aşk bana milyonlarca çikolata yemişim hissi veriyor!" cevabını vermişti. İşte o ateşli dans...

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler