BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Ferhat Tunç gözaltına alındı

Beyoğlu'nda bir kafede oturan Ferhat Tunç gözaltına alındı.

Abone ol

Ferhat Tunç ile Almanya'dan gelen arkadaşı İsmail Özden polis tarafından gözaltına alındı.

Beyoğlu'nda bir kafede otururken sivil polisler tarafından sözlü taciz ve darp olayına maruz kaldıklarını öne süren Tunç ile Özden, daha sonra Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.

Olayın ardından Ferhat Tunç'un avukatı Taksim Polis Merkezi'ne geldi. Sağlık kontrolü için polis merkezinden çıkarılırken "İşte ünlü bir sanatçı olmanın bedeli" diyerek polislerle tartışan Tunç, polis aracına güçlükle bindirildi.

İsmail Özden ile Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Taksim Polis Merkezi'ne götürülen Tunç, "Haksız yere gözaltına alınıp darp edildik" iddiasında bulundu.

Tunç'un avukatı, "Ferhat Bey ve arkadaşı bir kafede oturuyorlarmış. Orda bulunan sivil polis memurları sözlü tacizde bulunmuşlar ve daha sonra da tartaklamışlar" şeklinde iddiada bulundu. 'Kimlik sorma nedeniyle mi?' sorusuna avukat, "Kimlikle ilgili değil. Hatta arkadaşının kimliğini otoparktaki aracından getirmişler. Bu tamamen keyfi bir durum. Ferhat Bey'de herhangi bir darp izi yok ancak arkadaşında mevcut" dedi.