BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.499,47
HABER /  GÜNCEL

Fener'li taraftardan Cimbom'a bağış

Galatasaraylı eski yönetici Adnan Polat’ın başlattığı yardım kampanyasına Antakyalı düğün salonu sahibi bir Fenerbahçeli de katıldı.

Abone ol

GALATASARAY’IN maddi krizde bulunması nedeniyle eski asbaşkanlardan Adnan Polat’ın başlattığı yardım kampanyasına Antakyalı düğün salonu sahibi bir Fenerbahçeli de katıldı.

Antakya’nın Serinyol beldesinde bir düğün salonu bulunan Süleyman Doğru (32) adlı Fenerbahçeli bir taraftar Lig TV’de naklen yayınlanan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçında elde edilen 40 YTL’lik hasılatı Galatasaray Kulübünün yardım hesabının bulunduğu bankaya yatırdığını açıkladı.
Galatasaray’ın maddi krizden çıkması amacıyla açılan yardım kampanyasına katılan Süleyman Doğru, “Galatasaray’ın ligden kopmasını istemiyoruz. Parasal sıkıntı çekmesini de istemiyoruz. Bu nedenle ezeli rakibimizin ligde iddialı olmasını istiyoruz. Yazlık bir düğün salonumuz var. Kışlık bir yer yaparak maçları izliyoruz. Lig TV’de yayınlanan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçını 40 kişi izledi. İzleyicilerden 1’er YTL aldık. Bu parayı Galatasaray Kulübü’nün hesabına bankaya yatırdım. Ezeli rakibimizin ligden kopmasını istemiyoruz. Bu nedenle tüm Fenerbahçelileri bu yardım kampanyasına katılmaya çağırıyorum'' dedi.

Haber: Hamza Ezer
Kaynak: