BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fenerin yeni gözdesi barda dayak yedi

Sarı-Lacivertli kulübün transfer listesinde bulunan Vicente, yine bir skandalla gündeme geldi

Abone ol

Mehmet Topal'dan F.Bahçe hakkında bilgi alan Valencia Kaptanı'nın Cuma gecesi saat 05.00'te iki kişiyle barda kavga ettiği iddia edildi.

Milli oyuncumuz Mehmet Topal'ın Valencia'dan takım arkadaşı olan Vicente Rodriguez, uslanmak bilmiyor. 2000 yılından beri Valencia forması giyen ve İspanyol kulüpte takım kaptanlığına kadar yükselen kanat oyuncusu, iddialara göre Cuma gecesi sabah saat 5'te bir arkadaşıyla beraber bar çıkışında iki kişiyle kavga etti. Vicente'nin tartıştığı genç yaşlardaki iki şahsın yıldız oyuncuya vurduğu da iddialar arasında.

Bu olay, F.Bahçe'nin sezon sonunda transfer teklifinde bulunması beklenen 29 yaşındaki yıldızın ilk vukuatı değil... İdmanlara sürekli geç kalan Vicente'nin başı daha önce de alkollü araba kullandığı için derde girmişti.

ALKOLLÜ ARABA KULLANMIŞTI

İddiaları ortaya atan ABC gazetesi ise, haber-yorum şeklinde verdiği olayı, 'Vicente, Fernandes'in ayak izlerini takip ediyor' alt başlığıyla okurlarına duyurdu. İspanya'da gece hayatıyla nam salan Beşiktaş'ın Valencia'dan kiraladığı Fernandes de iki yıl önce bir bar kavgasına karışmıştı. İspanyol oyuncunun kavgaya karıştığı arkadaşlarından biri de bir gece kodeste yatmıştı