BIST 9.461
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.494,67
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fener'in fiyasko transferi Tolga Ciğerci top değil tavla oynuyor

Fenerbahçe'nin sakat olduğunu bildiği halde transfer ettiği Tolga Ciğerci, ilk yarıyı maç oynamadan kapattı. Tedavi sürecini Fenerbahçe’de atlatan Tolga, iyileşmenin sefasını da Ortaköy’de tavla atarak sürdü.

Abone ol

Geçen sezonun ilk devresinde Galatasaray formasıyla attığı gollerle vitrinini yapan Tolga Ciğerci, şimdi Fenerbahçe futbolcusu olarak Ortaköy’de tavla oynuyor. Transferin son gününde sakat haliyle Fenerbahçe’ye kazandırılan 26 yaşındaki orta sahanın, Ersun Yanal tarafından kadroda düşünülmediği belirtiliyor. 

MUKAVELE BİTİMİNE 6 AY VAR
Akşam'ın aktardığı habere göre; Yıllığı 500 bin euroya anlaşılan Tolga Ciğerci’nin mukavelesi sezon sonunda bitecek. F.Bahçe’nin mukavelesine 1 yıl daha uzatma opsiyonu koyduğu oyuncusuyla da sözleşmeyi sonlandırma hakkı var. Bu mukavelenin feshi halinde maça çıkmayan Tolga’ya ücret ödenmeyecek. Garanti ücreti dışında imza ücreti hakkında kulüp tarafından net bir bilgi de verilmemişti. Henüz bir maçta forma giymeyen gurbetçi futbolcunun topla çalışma yaptığı bir görüntü de bulunmuyor. 

TOP DEĞİL TAVLA OYNUYOR 
İmza atıp, “İlk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum” demeci veren Tolga Ciğerci’nin 20 Kasım’da düz koşulara başladığı açıklanmıştı. Sakat olduğu bilinmesine rağmen alınan Tolga’nın tedavisini F.Bahçe üstlenmiş oldu. Ayrıca 500 bin euro da garanti ücrete el sıkışıldı. F.Bahçe’nin üste para vererek tedavi ettirdiği Tolga, gideceği takımda şu anda sağlıklı şekilde forma giyebilecek! Oynayacak duruma gelen gurbetçi orta saha, son olarak Ortaköy’de tavla keyfi yaptı. Lüks Aracıyla da tur attı.