BIST 10.644
DOLAR 32,16
EURO 35,00
ALTIN 2.496,97
HABER /  GÜNCEL

Fener'in bu transferi ortalığı sallar

Alex'i kadrosuna katarak Türkiye'yi sallayan Fenerbahçe, yine deprem etkisi yapacak. Fener, Brezilya Milli Takımı'nın bel kemiği olan bir futbolcuya imza attıracak...

Abone ol

Alex'i de göklere çıkaran Brezilyalı Denilson, "F.Bahçe'ye gelerek, onunla birlikte Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek isterim" dedi.

Fener çok kaliteli
Dış transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdüren Fenerbahçe'ye 'dünya yıldızı' Denilson'dan mesaj geldi. İspanya'nın Real Betis takımında top koşturan Denilson, sarı-lacivertli takımda çok kaliteli Brezilyalı futbolcuların bulunduğunu ifade etti.

Alex'i çok beğeniyor
Denilson, özellikle Alex'e övgüler yağdırarak, "Fenerbahçe'ye gelip, Alex'le birlikte top oynamayı çok isterim. Ayrıca Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olması da ayrı bir güzellik. Eğer bir teklif gelirse değerlendiririm" yorumunda bulundu.

Altıntop'lar listede
Halil ve Hamit Altıptop için de girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'nin, bu üç futbolcunun transferinde önemli yol katettikleri belirtildi. Sarı-lacivertli yöneticilerin bu transferleri sonuçlandırabilmek için Almanya'ya çıkarma yapmaları bekleniyor.

Denilson kimdir?
1977 yılında doğdu. 61 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyip 8 gol attı. 1995'te Sao Paulo'da profesyonel oldu. Dört sezon görev yaptığı bu takımda 96 maçta 8 gol kaydetti.

Ardından İspanya'nın Real Betis ekibine transfer oldu. Burada yedi sezonda 186 maçta oynayıp 13 gol attı. 2000 yılında kiralık olarak gittiği Brezilya'nın Flamengo takımında 11 maçta üç gol buldu.

Kaynak : www.pasfotomac.com