BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,72
ALTIN 2.421,52
HABER /  GÜNCEL

Fener’e Alper müjdesi

Fenerbahçe’de sakatlığı geçen Alper Potuk, antrenmanın tamamında yer aldı.<br/>Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Pazar günü ...

Abone ol

Fenerbahçe’de sakatlığı geçen Alper Potuk, antrenmanın tamamında yer aldı.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Pazar günü kendi evinde oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam eden antrenman, tam sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı. Sakatlığı düzelen Alper Potuk, antrenmanın tamamında yer alırken, alt yapı takımlarından 9 genç oyuncu da bugünkü çalışmaya katıldı.
Karın adalesinde zorlama bulunan Hasan Ali Kaldırım, tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmazken, sağ arka üst adalesinde zorlama hisseden Serdar Kesimal da tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarım bıraktı. Gökhan Gönül ve Egemen Korkmaz, özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
Öte yandan, bugünkü antrenmanı izleyen sponsorlardan MNG Kargo’nun yöneticileri teknik direktör Ersun Yanal’la hatıra fotoğrafı da çektirdi.
(İHA)