BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'yi kurtaracak 2G formülü

Ligin ikinci yarısıyla birlikte arka arkaya kaybettiğini puanlarla şampiyonluk şansını zora sokan Fenerbahçe kurtuluşunu "2G" formülünde arıyor.

Abone ol

Sarı lacivertliler arka arkaya oynayacakları Gaziantepspor ve Galatasaray maçlarını kazanarak, yarışa ortak olmanın planlarını yaparken, yönetimin takımı bu maçlara motive etmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Fenerbahçe yönetiminin öncelikle Daum ile Aykut Kocaman ile biraraya geleceği, ardından da kaptan Alex ve Emre'den takımın toparlanması için arkadaşlarıyla görüşmeler yapmalarını isteyecekleri belirtildi.

Şampiyonluk yolunda yine yara alan Fenerbahçe'de yönetim Gaziantepspor ve Galatasaray maçlarını bekliyor.

Son 9 maçının birini kazanan sarı-lacivetli takımda yönetimin şampiyonluk umutlarını sürdürdükleri ve peş peşe oynanacak olan Gaziantepspor ve Galatasaray maçlarını şampiyonluk yolunda çıkış maçı olarak gördükleri belirtildi.

Kötü gidişe ragmen yönetimin zirve yarışında rakipleri ile aralarında çok büyük puan farkı olmaması nedeni ile sarı lacivertli yönetimin hafta içinde teknik heyet Sportif direktör Aykut Kocaman ve futbolcularla bir araya gelecegi ögrenildi.

Fenerbahçe yönetiminin özellike Daum ve Aykut Kocaman dan kötü gidişe son vermelerini isteyecegi belirtilirken kaptan Alex ve Emre'den ise artık takımının toparlanması için takım arkadaşları ile görüşmeler yapmalarnı isteyecekleri ifadeedildi.

Yönetimin Gaziantepspor ve Galatasaray maçları sonrası maçların durumlarına göre Teknik Direktör Chrıstoph Daum'un sarı lacivetli takımda ki gelecegi hakkında bir karar verecekleri iki maçta da puan kaybedilmesi halinde yönetimin Radikal kararlar alacağı belirtilidi.

Sarı lacivertli yönetimin bir yandan da sezon sonu çalışmalarına başladıkları ve sezon sonuda sözleşmesi bitecek oyuncularla sezonun bitimine kadar görüşmeyecekleri ögrenildi.

Fenerbahçede yönetim ile ilgili bu gelişmeler olurken son haftalarda zor günler yaşayan sarı-lacivetli takımda bir kötü haberde Cristian'dan geldi.

Gençlerbirligi maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve sağ arka adelesinde yırtık tespit edilen Cristian'nın yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacak olması Daum'u zorlu maçlar öncesi yeni arayışlara itti.

Daum'un Cristian'nın yerine kimi oyanatacağı merak konusu olurken Semih'ten sonra Gökhan Ünal'ın da forvet hattında ki performası Gaziantepspor maçı öncesi Alman hocanın yine forvet hattında Güiza'yı oyanatacağı ögrenildi.

Daum Alex'in dönüşü ile birlikte orta sahada biraz olsun rahatlarken sakatlıkları devam eden Özer ve Gökhan Gönül'ün tedavilerine devam edildigi belirtildi. iki futbolcununda Gaziantepspor maçında oynamasında bir sakınca olmadığı ifadeedildi.

Günü izinli olarak geçiren sarı-lacivetli takımda Gaziantepspor maçı hazırlıkları yarın yapılacak çift antrenmanla devam edecek.