BIST 10.267
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.393,34
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'ye yeni bombacı

Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa yaklaşan Fenerbahçe önümüzdeki sezon için şimdiden kolları sıvadı. Sarı-lacivertli yöneticiler Brezilyalı yeni yıldızla el sıkıştı.

Abone ol

BREZİLYA'nın önde gelen takımlarından Geremio'da forma giyen Marcelo Jos Oliveira'nın Fenerbahçe'yle anlaştığı ileri sürüldü.

Brezilya'da yayınlanan spor gazetesi ‘Oal Esports’ın haberine göre, Fenerbahçe, Cruziero takımının oyuncusu sol açık Oliviera'nın yeni sezon için tüm haklarını satın aldı, Brezilya'nın önde gelen takımlarından Geremio'da kiralık olarak oynayan Olivira ile geçen ay anlaştı. Geremio takımında başarılı bir sezon geçiren Oliviera'nın yeni sezonda sarilacivertli formayı giymesine kesin gözüyle bakan Oal gazetesi, bu oyuncunun birkaç ay içinde istanbul'da olacağını iddia etti.

1981 doğumlu olan Marcelo Jos Oliveira, iki sezondur Geremio takımında kiralık olarak oynuyor. Brezilya'nın önemli sol ayaklarından olan Oliviera, 78 kg ağırlığında ve 1.86 boyunda. Özelikle kafa toplarında başarılı olan Oliviera için Brezilyalı gazeteler, ‘Fenerbahçe için önemli bir transfer yaptı’ görüşünde.

Kaynak: