BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.397,29
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe’ye ikinci darbe: 2-0

Soma’ya yardım amacıyla organize edilen 3’lü futbol turnuvasının ikinci maçında Fenerbahçe ile Chelsea karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Chels...

Abone ol

Soma’ya yardım amacıyla organize edilen 3’lü futbol turnuvasının ikinci maçında Fenerbahçe ile Chelsea karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Chelsea 2-0 kazandı.
Soma’da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine destek olmak için yapılan turnuvanın ikinci maçında Fenerbahçe ile İngiltere’nin köklü takımlarından Chelsea karşı karşıya geldi. Mücadeleden önce saha ortasında Soma’da hayatını kaybeden maden işçileri için saygı duruşunda bulunuldu.
Ersun Yanal yönetimindeki sarı-lacivertli takım Volkan, Selçuk Şahin, Meireles, Kadlec, Bruno Alves, Caner, Alper Potuk, Mehmet Topal, Emenıke, Sow ve Gökhan Gönül ilk 11 ile sahaya çıkarken, Jose Mourinho yönetimindeki Chelsea ise sahaya Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Fabregas, Matic, Schurrle, Oscar, Hazard ve Diego Costa ilk 11 ile çıktı.
24. dakikada orta sahada topla buluşan Diego Costa rakiplerini geçerek ceza sahası içerisinde yaptığı vuruşla meşin yuvarlak ağlarla buluştu. (0-1) 31. dakikada Schurrle’nin ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak kaleci Volkan’dan döndü. Dönen topu iyi takip eden Ivanovic’in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. (0-2) Deniz Ateş Bitnel’in yönettiği karşılaşma Chelsea’nin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
3’lü turnuvanın son maçında Beşiktaş ile Chelsea karşı karşıya gelecek.
(İHA)