BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.400,46
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'nin başı çok büyük belada

UEFA Başkanı Michel Platini Aziz Yıldırım'ın hakkında suç duyurusunda bulunması ile ilgili gelişmeden büyük rahatsızlık duyuyor.

Abone ol

UEFA Başkanı Michel Platini seçilen yöntemi "Kamuoyu yaratarak UEFA'ya karşı yanlış bir kampanya başlatmak" şeklinde yorumladı.

Platini ile Fenerbahçe arasındaki savaş şiddetlendi. Açıklamalarıyla Fenerbahçe'yi hedef aldığı izlenimi veren Platini, yargı sürecinin sonunda faturayı sarı lacivertli takıma keseceği ileri sürüldü.

Milliyet'ten Cemal Ersen'in haberine göre Platini çevresine kendisi aleyhine başlatılan kampanyadan yakındığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden çıkarılmasından sonra sarı-lacivertli camianın hedefi haline gelen Michel Platini'nin daha önce de Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne yapılan başvuru ve tazminat davası nedeniyle tepkili olduğu, son gelişmeleri ise endişeyle izlediği ifade edildi.

YARGI SÜRECİNİ BEKLİYOR

Şike soruşturması nedeniyle Metris Cezaevi'nde yatan Aziz Yıldırım'ın avukatları aracılığı ile yaptığı suç duyurusuna temel teşkil eden, "Şikeyi ben mi yaptım ki beni suçluyorlar?" ve "Fenerbahçe'nin niçin Şampiyonlar Ligi'nde olduğunu bilmiyor musunuz? Soruşturma bittiğinde herkes öğrenecek" şeklindeki açıklamalarının arkasında olduğu bildirilen Platini'nin, yargı süreci sonunda sarı-lacivertli kulübün ceza alması durumunda UEFA olarak da ağır yaptırımları devreye sokacağı yönünde konuştuğu ileri sürüldü.