BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.439,17
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçeliler akıllı olsun!

“Trabzon maçına 8 genç futbolcu çıkaracağım" açıklamasıyla F.Bahçeliler'in tepkisini çeken Buca hocası Karafırtınalar'dan tartışılacak sözler.

Abone ol

"Ben o sözlerimle Trabzonsporlular'ı yumuşatmaya çalıştım. Fenerliler biraz akıllı olsa, bizim bir tuzak hazırladığımızın da farkına varırlar."

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar Trabzonspor'a karşı 1992 doğumluyu 8 oyuncusuna şans vereceğini açıklamış, bu sözler Fenerbahçe cephesinden büyük tepki görmüştü. Karafırtınalar, konuyla ilgili BUGÜN'e çok özel açıklamalarda bulundu.

CEZALAR MECBUR BIRAKTI

Ligde geçen hafta oynadıkları Antalyaspor maçına da 1991-1992 doğumlu 7 oyuncuyla çıktıklarını belirten Karafırtınalar, buna rağmen o kadroyla 3 gol attıklarını vurguladı. Trabzonspor maçı öncesi Orhan Ak'ın kadro dışı kaldığını, iki defans oyuncularının da cezalı oltduğunu hatırlatarak "Bu nedenle altyapıdan oyuncu almaya mecbur oldum. 15 kişiyle maça çıkamayız herhalde. Geçen hafta takımda 7 genç vardı, bu hafta bunlara A2 takımdan ilk kez Mustafa Kıcıklı'yı ilave ettik" dedi.

ÇOCUK GENÇ FARKETMEZ

Bu hamlesinin Fenerbahçeliler'den tepki görmesine anlam veremediğini ifade eden Karafırtınalar, "İşin aslına bakarsanız ben esprili yaklaşıp Trabzonlular'ı yumuşatmaya çalıştım. Fenerliler biraz akıllı olsalar, bizim bir tuzak hazırladığımızın da farkına varırlardı. Biz sahaya 11 kişi çıkıyoruz. 11 kişi olduktan sonra çocuk olmuş genç olmuş fark etmez" şeklinde konuştu.

Suçlamaların aksine Trabzonspor maçını çok önemsediklerini dile getiren İzmir ekibinin hocası, "Ucunda galibiyet primi olarak 800 bin lira para var bu maçın. Kulübümün şu an en az 4 milyon lira borcu var. 800 bin lira benim oyuncularımın maç başı paralarını karşılar. Bence kulüp başkan ları önce kendi lerini sonra da camialarını bu paranoyalardan bir an önce kur tarmak zorunda" diye konuştu.

AYNEN YAZIN

Ligde kalma şanslarının az da olsa sürdüğünü belirten Karafırtınalar, "Eğer Ankaragücü, Sivas'ı, biz de Trabzon'u yenersek kümede kalırız. Çünkü Sivas haftaya Konya'ya gidiyor. Son maçta Fener'i ağırlıyor. Yani düştük diye bir şey yok. Şimdi şunu soruyorum: Biz Trabzon spor'u yener, Fenerbahçe şampiyonluğu garantilerse, son maçta Fener Sivas'a hangi oyuncularla çıkacak? O zaman kim ne söyleyecek? O zaman beni kim susturacak? Bunları aynen yazın" ifadelerini kullandı.

ÖZKAHYA’YA SERT TEPKİ

Karafırtınalar, geçen hafta oynadıkları Antalyaspor maçının hakemi büyük Halis Özkahya'ya " tepki gösterdi. 3-1 önde oldukları maçın uzatmalarında penaltıdan iki gol yediklerini belirterek, "Hakem olmayan bir penaltı verdi. Bizim penaltımızı vermedi. Şimdi konuşanlar geçen hafta neredeydi? 4 maçta takımı aleyhine penaltı verilen kaç antrenör var?" dedi.