BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.429,91
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'den bomba transfer atağı

Fenerbahçe, forvette yaşadığı sorunu ocak ayında kadrosuna bir 'gol makinası' katarak çözmeyi planlıyor.

Abone ol

3 Temmuz sabahından bu yana kadro kalitesi açısından en büyük yarayı alan kulüp olan F.Bahçe, durumu elindeki kadroyla toparlamış vaziyette. 10 hafta geride kaldığında lider konumda bulunan sarı-lacivertililerde şu ana kadar aksayan tek mevki ise forvet.

Yıllardır beklediği yedek kulübesinden kurturmak için şans yakalayan Semih Şentürk'ün, Niang ve Emenike gibi yıldızların gitmesine rağmen bir türlü istenilen grafiği sergileyememesi, Young Boys'tan alınan Bienvenu'nün de takıma ısınma süreci yaşayan bir yıldız adayı olması nedeniyle bir türlü son vuruşlarda istenileni veremiyor F.Bahçe.

KOCAMAN, BORGES İÇİN DİREKTİFİ VERDİ

Vatan gazetesinin haberine göre bu durumu gören teknik direktör Aykut Kocaman, uzun süredir izlediği Santos'un golcüsü Borges'in transferi için yetkililere direktif verdi. Bir süre önce tercüman Samet Güzel'i Brezilya'ya yollayıp oyuncunun sosyal yaşantısıyla ilgili bilgi toplatan Kocaman, her şeyin olumlu gitmesi ve takımın gol sorunu çekmesi üzerine transfere hız vererek kulübün oyuncuyla büyük ölçüde anlaşmasını sağladı.

Santos formasıyla bu sezon ligde çıktığı 28 maçta 22 gol atan 31 yaşındaki Borges için eski göz ağrısı ve Sambacı'nun şu an takım arkadaşı olan Edu Dracena'yla da temasa geçen sarı-lacivertliler, bu sayede oyuncuyu ikna etmekte zorlanmadı.

SIKINTIYI BİTİRECEK GİBİ

Ocak ayında açılacak olan yeni transfer döneminde oyuncuyu 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında renklerine katmak isteyen F.Bahçe yönetimi, bu yönde çalışmalarını sürdürüyor. Eğer Kocaman'ın izleyip çok beğendiği Borges alınırsa Kanarya, Niang ve Emenike'nin gidişi ardından son vuruşta yaşadığı sorunu büyük ölçüde bitirecek gibi duruyor.

Santos'un 28 maçta 22 gol atan 31'lik forvetiyle anlaşmak üzere olan Kanarya, bu transferi 4 milyon Euro'ya bitirmeye çalışacak. Borges, Kocaman'ın onayladığı tercüman Samet Güzel'in de Brezilya'da sosyal yaşantısını araştırdığı bir isim..