BIST 10.192
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.390,26
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık mı?

Ödemelerde yaşandığı iddia edilen sıkıntının ardından ilk fire veren futbolcunun Mehmet Topuz olduğu iddia ediliyor.

Abone ol

Kayseri’den alınırken, F.Bahçe’nin Beşiktaş’la arasını açan Mehmet’in, “Artık çok yoruldum. İstanbul’da misyonumu tamamladığıma inanıyorum” dediği söyleniyor.

Ödemelerle ilgili yaşanan sıkıntının ardından, takımdan ilk kopmayı planlayan futbolcu da belli oldu. Fenerbahçe’ye tam 11 milyon Euro’ya mal olan, hatta transferi sırasında sarı lacivertliler ile Beşiktaş’ın arasının açılmasına sebep olan Mehmet Topuz, yaşanan mali sıkıntılar sonrası, takımdan ayrılacak olan ilk isim gibi gözüküyor.

Hürriyet'in haberine göre tecrübeli futbolcunun yakın çevresine, “İstanbul serüvenim sona ermiştir. Sezon sonu Kayserispor’a geri dönebilirim. Bu yüzden Fenerbahçe ile sözleşme konuşmamın bir anlamı yok. Nasılsa gideceğim. İstanbul’da misyonumu tamamladığıma inanıyorum” dediği de gelen bilgiler arasında...

Sarı lacivertli takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu öğrenilen Mehmet Topuz, her ne kadar “Kayserispor’a gideceğim” dese de menajerlerinin, Ertuğrul Sağlam’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Bursaspor’la da görüştükleri ve Fenerbahçe ile kalan 1 yıllık opsiyonlu sözleşmenin tek taraflı feshedileceği belirtildi.