BIST 10.167
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.400,33
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe sevgisi mesafe tanımıyor

Spor Toto Süper Lig’ini son şampiyonu Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası’nda sürdürüyor. Fenerbahçeli taraftarlarlar takıml...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’ini son şampiyonu Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası’nda sürdürüyor. Fenerbahçeli taraftarlarlar takımlarını burada da yalnız bırakmıyorlar.
Sarı-lacivertli takımın Topuk Yaylası’ndaki kampı yoğun tempo içinde geçiyor. Günde iki idman yapan futbolcuları taraftarlarda yalnız bırakmıyor. Türkiye’nin birçok noktasından futbolcuları görmeye gelen taraftarlar ‘Şampiyon Fener’ tezahüratında bulunuyor.

ALMANYA’DAN GELDİLER
Fenerbahçe sevgisi ülke sınırlarını da aşıyor. Kamptaki idmanı izlemeye Almanya’dan gelen Pehlivan ailesi de sevginin mesafe tanımadığını gösterdi.
Şeyda Pehlivan, Almanya’nın Duisburg şehrinden geldiklerini belirterek “Futbolcuları ziyaret edelim, görelim istedik. Belki de bir iki fotoğraf çekiliriz dedik fakat olmadı. Bekliyoruz” dedi.
Şengül Pehlivan, “Buraları görmek çok güzel. Herkesi burayı görmeye davet ediyorum. O kadar yoldan geldiğimize değiyor bir de içeri girebilseydik daha da güzel olacaktı. Eşim fanatik Fenerbahçeli o yüzden buraya da uğradık. Kampta olduğunu eşim biliyordu” şeklinde konuştu.
Bedirhan Pehlivan ise, “Oyuncuların yanına gidemedik diye çok üzüldük. Buraya gelmek de çok güzel” diye konuştu.
Öte yandan yoğun sis nedeniyle taraftarlar, oyuncuları görmekte zorlandılar.
(İHA)