BIST 10.201
DOLAR 32,34
EURO 34,98
ALTIN 2.387,25
HABER /  SPOR

Fenerbahçe nasıl kurtulur?

Fenerbahçe ligin ikinci yarısına kötü başladı. Kötü futbol endişelendiriyor. Rıdvan Dilmen Fener'i analiz etti.

Abone ol

Rıdvan Dilmen NTV'de yayınlanan % 100 Futbol programında Fenerbahçe için umutsuz konuştu:

Bir kere kamuoyunda yanlış bir imaj var: "F.Bahçe'nin olağanüstü bir kadrosu var" diye. Oysa öyle müthiş bir takım değil. F.Bahçe'yi bugünlere Beşiktaş ve Galatasaray'ın yetersiz form durumları getirdi.

F.Bahçe'nin son 10 maçında (Denizli Beşiktaş Trabzon G.Saray Ankaragücü Erciyes G.Birliği Rize Celta Vigo ve Frankfurt) taraftar son 5 dakikayı ecel terleriyle izlemiş. Ankara'daki Gençlerbirliği maçından bu yana 2 farklı deplasman galibiyeti yok. Gerek oyun sistemi gerekse hoca tercihleri tam oturmamış. Bir diğer sorun devre arasında çalışmayan oyuncuların çokluğu. Lugano ve Önder ilk yarının sonlarında oynayan oyuncular. Bir hazırlık maçı yapmadılar.

Appiah, Alex ve Kezman bir tane hazırlık maçı oynamadı. Demek ki ciddiyet yok. F.Bahçe'nin tek avantajı artık İstanbul dışına sadece 4 kez çıkacak olması. Kalan 14 maçın 8'inin Kadıköy'de olması. Altını çizerek söylüyorum yönetimin önlem alması lazım. Hoca alamıyor belli.

1- Takım işini ciddiye almıyor. Tuncay ve Appiah'ın bile mücadele gücü düşüyorsa takım fizik olarak hazır değil demektir. 2 - Alex dışında mücadele etmeyen bir oyuncu dahi kaldıramaz bu takım. 3- Teknik dirktör Zico'nun duygusallığı takıma zarar veriyor. Semih-Ümit gibi yerli isimler ağzıyla kuş tutsa takıma giremiyor. 4- "Biz iyiyiz. 7 puan öndeyiz. Üstelik BJK ile GS de kötü" düşüncesinden acilen sıyrılmaları lazım.