BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,94
ALTIN 2.438,86
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Kasımpaşa maçına doğru (Kasımpaşa-FB)

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı ne zaman? Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Abone ol

Spor Toto Süper ligin 4. haftası maçında Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanına çıkıyor. 
 
2013/2014 sezonuna iki galibiyet bir yenilgi ile başlayan iki ekip kozlarını, 16 Eylül pazartesi akşamı saat: 20:00'da Recep Tayyip Erdoğan stadında paylaşacak. Maçı İnternetspor.com'dan an be an takip edebilirsiniz.

TAKIMLARDAKİ SON DURUM

Kasımpaşa

Sezona 2-0’lık Kardemir Karabükspor yenilgisiyle başlayan Kasımpaşa, seyircisi önünde ilk maçında galibiyeti amaçlıyor.

Şota Arvaladze, yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: Bu maç için ümitliyiz. İlk maçımızda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İlk hafta, bize ligin ne kadar zorlu geçeceğini gösterdi. En azından bu darbeyi ilk haftada almamız iyi oldu. Kayserispor maçına gelirsek, kendi evimizde kazanmamız çok önemli. Bu maça iyi hazırlandık. İyi bir oyunla, centilmence bir maç geçmesini diliyorum. İnanarak, taraftarımızla beraber galibiyet almak istiyoruz. 

Fenerbahçe

Süper Lig'de 4. hafta heyecanlı bir maça sahne oluyor. Sezonun flaş takımı Kasımpaşaspor kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Süper Lig'de ilk hafta Karabükspor deplasmanına konuk olan Kasımpaşa burada şok yaşadı ve sahadan 2-0'lık mağlubiyet ile ayrıldı. İkinci hafta kendi sahasında Kayserispor ile karşılaşan Kasımpaşa sahadan 3-1'lik galibiyet ile ayrıldı ve ligdeki ilk galibiyetini almış oldu. 3. hafta ligin yeni takımı Torku Konyaspor deplasmanına konuk olan Kasımpaşaspor son dakikalarda yıldız golcüsü Babel'in golüyle maçı 2-1 kazanıp çıkışına devam etti.

Sezona süpriz Torku Konyaspor mağlubiyeti ile başlayan Fenerbahçe'ye bir darbede CAS'dan geldi. Avrupa kupalarından men edilen Fenerbahçe bu haberin vermiş olduğu moral bozukluğu ile birlikte kendi sahasında karşılaştığı Eskişehirspor'u konuk eden Fenerbahçe Kuyt ile gülmesini bildi. 3. hafta yine kendi sahasında Sivasspor'u güzel futbol oynayıp 5 golle geçen Fenerbahçe galibiyet serisine devam edip moral depoladı. Fenerbahçe 4. hafta ligin flaş takımı Kasımpaşa'ya konuk oluyor. Hedef galip gelerek galibiyet serisine devam etmek. 
 
FENERBAHÇE HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN