BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe iki sürpriz hocayla görüşüyor

Fenerbahçe'nin Fulham'dan ayrılan Slavisa Jokanovic ve dünyaca ünlü teknik direktör Arsene Wenger ile görüştüğü ortaya çıktı.

Abone ol

Fenerbahçe'de teknik direktörlük konusunda hareketli günler yaşanırken Ersun Yanal ile görüşüldüğü hatta anlaşıldığı haberleri spor sayfalarını süslerken flaş bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin Fulham'dan ayrılan Slavisa Jokanovic ve dünyaca ünlü teknik direktör Arsene Wenger ile görüştüğü ortaya çıktı. Ayrıca listede Abdullah Avcı ve Tayfun Korkut da var.

Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un aktardığı bilgiye göre; Tecrübeli çalıştırıcının doğal favori olduğunu vurgulayarak "Ersun Yanal'la temas oldu ancak yönetici bazında çok net bir temas olmadı, aracılar üzerinden temas gerçekleştirildi. Ersun Yanal'ın durumu soruldu. Ersun Yanal da fikirlerini, sarı-lacivertli yönetime aktardı. Konuşulduğu kadar net bir durum yok yok" ifadelerini kullandı.

DİĞER YERLİ ADAY TAYFUN KORKUT
Ersun Yanal dışında Tayfun Korkut da diğer bir yerli aday. Bir başka aday ise Abdullah Avcı'nın da ancak sezon sonu için aday olduğu öğrenildi.

YABANCI İSİMLER
Fulham'dan ayrılan Slavisa Jokanovic ve dünyaca ünlü teknik direktör Arsene Wenger, Fenerbahçe'nin görüştüğü diğer iki hoca adayı.