BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,62
ALTIN 2.412,41
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi canlı izle

Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı, Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman?, Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta?, Fenerbahçe Beşiktaş maçı nerede?, Fenerbahçe Beşiktaş maçı haberleri, Fenerbahçe Beşiktaş maçı link, Fenerbahçe Beşiktaş maçı golleri

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında lider Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı ağırlıyor. Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta ? Fenerbahçe Beşiktaş maçı ile ilgili tüm detaylar burada...

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Derbinin dördüncü hakemi ise Alpaslan Dedeş.

Lig TV'den naklen yayınlanacak olan müacdeleyi dilerseniz İnternetspor.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla da an be an takip edebilirsiniz.

KASIMDA F.BAHÇE ÜSTÜN

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında yapılacak derbi maçın oynanacağı kasım ayındaki rekabette Beşiktaş'ın kılpayı üstünlüğü var. İki takım 334 maçın sığdığı 89 yıllık rekabette kasımayında daha önce 38 kez karşılaştı. Beşiktaş, kasım derbilerinde galibiyetsayısında Fenerbahçe'ye 12-11 üstünlük kurarken, taraflar 15 maçta da eşitliği bozamadı. Kasım ayında Beşiktaş'ın toplam 45 golüne, Fenerbahçe 41 golle yanıt verdi.

BEŞİKTAŞ SON 9 MAÇTA 2 KEZ KAZANABİLDİ

Beşiktaş, Fenerbahçe ile yaptığı son 9 maçtan sadece 2'sini kazanabildi.Siyah-beyazlı takım, rekabetteki son 9 maçtan 5'ini yitirirken, 2 kezberabere kaldı, rakibine sadece 2 kez üstünlük kurabildi. Rekabette, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a sadece 2 kez yenildiği son 9 maçın

KARTAL'DA EN BÜYÜK KOZ OĞUZHAN

Torku Konyaspor maçının 11'ini bozmak istemeyen Hırvat hoca, ortasahadaki Fernandes-Oğuzhan ikilisini bozmayı düşünmüyor. Kart cezası bitmesine rağmen Motta'yı antrenmanlardaki taktik maçlarda yedektakımda oynatan Bilic'in derbide büyük olasılıkla Oğuzhan'a ilk 11'de formavereceği kaydedildi. Tecrübeli hocanın taktik çalışmalarda orta sahadazaman zaman Fernandes'in yanında Veli ile Atiba'yı da denediği öğrenildi. Beşiktaş'ta sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

KADIKÖY'DE SOW VAR!

Moussa Sow Fenerbahçe forması altında Beşiktaş'a karşı oynadığı 3 maçta da gol attı. İlk lig maçında Beşiktaş'a 1 gol atan Sow, geçensezonda 7.haftada oynanan maçta 1 gol, 24.haftada oynanan maçta 2 golkaydetmişti. Fenerbahçe'de sakat Emre Belözoğlu dışında eksik bulunmuyor.

OLCAY FORMDA

Süper Lig'in ilk 8 haftasında sadece 1 gol atabilen Olcay Şahan son 4 haftada 3 gol attı. Olcay Şahan 9.haftada Akhisar Belediyespor'a 1 gol, 11.haftada Kayerispor'a 1 gol ve 12.haftada Torku Konyaspor'a 1 gol attı. Olcay geçen sezon 34 haftada 11 gol atıp en golcü oyuncu olmuştu.

KADIKÖY BÜYÜSÜ

Fenerbahçe Süper Lig'de ezeli rakipleri Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı sahasında oynadığı son 30 lig maçında yenilmedi. Fenerbahçe bu 30 maçta 19 galibiyet 11 beraberlik alırken sahasında en son 2004-05 sezonu 28.haftasında Beşiktaş'a 4-3'lük skorla kaybetmişti. 
 

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE

Volkan
Gökhan
Alves
Egemen
Caner
Meireles
Topal
Alper
Kuyt
Webo
Sow

BEŞİKTAŞ

Tolga
Atiba
Sivok
Ersan
Veli
Motta
Oğuzhan
Töre
Fernandes
Olcay
Almeida

HAKEM: Cüneyt Çakır
STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 20:00
YAYIN: Lig TV & İnternetspor.com

.