BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.427,58
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Arsenal maçı muhtemel 11

Fenerbahçe Arsenal maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Arsenal maçı hakem belli oldu. İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11 futbolcusu...

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın sahasında İngiliz temsilcisi Arsenal'i konuk edecek Fenerbahçe, avantajlı bir skor almayı hedefliyor. 

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Fenerbahçe ile Arsenal arasında oynanacak play-off turu ilk maçında İtalyan hakem Gianluca Rocchi düdük çalacak.

TFF Süper Kupa'da Galatasaray'a 1-0 yenilerek, kupayı rakibine kaptıran ve Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonu ilk haftasında deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Torku Konyaspor karşısında 2-0 öndeyken, 3-2 mağlup olarak son iki resmi maçından yenilgiyle ayrılan sarı-lacivertliler, İngiliz ekibi karşısında taraftarlarının önünde galip gelerek, ikinci maç öncesinde tur için avantaj elde etmek istiyor.

MEHMET TOPAL FORMA GİYEBİLECEK

Sakatlığı nedeniyle Torku Konyaspor maçında kadroda yer alamayan Mehmet Topal, Arsenal maçında forma giyebilecek.

Takımla çalışmalara başlayan Mehmet Topal'ın, yarınki karşılaşmada ilk 11'de yer alacağı öğrenildi. 

Torku Konyaspor maçında cezalı oldukları için oynayamayan kaleci Volkan Demirel, Bruno Alves ve Raul Meireles ile yabancı tercihi nedeniyle forma giyemeyen Kadlec'in Arsenal karşısında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. 

Yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle henüz lisansı çıkarılamayan ve UEFA'ya bildirilen kadroda ismi bulunmayan yeni transfer Samuel Holmen ise yarınki maçta da yer alamayacak.

EMENİKE'NİN İLK AVRUPA MAÇI

Fenerbahçe'nin yeni transferi Emmanuel Emenike, Arsenal karşısında yine ilkleri yaşayacak.

Torku Konyaspor maçında ilk kez sarı-lacivertli formayı giyen Emenike, yarınki karşılaşmada ilk kez Kadıköy'de maça çıkacak ve ilk kez Avrupa kupalarında sarı-lacivertli formayla mücadele edecek. 

Muhtemel 11

Fenerbahçe'nin yarınki Arsenal maçında muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Mehmet Topuz, Alves, Yobo, Kadlec (Hasan Ali Kaldırım), Kuyt, Meireles, Emre Belözoğlu (Alper Potuk), Mehmet Topal, Sow, Emenike.

HAKEM BELLİ OLDU

Fenerbahçe'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz temsilcisi Arsenal ile 21 Ağustos Çarşamba günü oynayacağı play-off turu ilk maçının hakemleri açıklandı.


Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.

Rocchi'nin yardımcılıklarını Elenito Di Liberatore ve Gianluca Cariolato yapacak. Alessandro Giallatini ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.