BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Fener CSKAya bileniyor

Derbiden zaferle ayrılan Fenerbahçe rotasını CSKA Moskova maçına çevirdi

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 yenerek aradaki puan farkını 1'e indiren Fenerbahçe, bu akşam yaptığı antrenmanla Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova ile 12 Aralık Çarşamba günü yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Samandıra Tesisleri'nde teknik direktör Zico yönetiminde yağmur altında yapılan antrenmanda, derbi maçta forma giyen oyuncular yenileme idmanı yaparken, karşılaşmada oynayan futbolculardan Uğur, Vederson, Kazım ve Kezman ise diğer futbolcularla birlikte çalıştı.

Üst sahada yapılan antrenmanda futbolcular, koşu, koordinasyon ve şut çalışması yapıp, kanat organizasyonları çalıştı. Antrenman, dar alanda çift kale maçla sona erdi. Derbi maçta ezeli rakipleri Galatasaray'ı yenen sarı-lacivertlilerin, bu akşamki antrenmanda neşeli oldukları gözlendi.

Antrenmana, kasığında sakatlığı bulunduğu bildirilen Appiah ile Deniz çıkmazken, Gürhan ise antrenör Önder Özen ile birlikte ayrı çalıştı. Sol dizinde ağrı hisseden Tümer de antrenmanı tamamlayamadı.

Ballı'dan gazetecilere sitem

Öte yandan Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün kimi gazetelerde yer alan, ''Appiah kavga edip kampı terketti, bu nedenle derbi maç kadrosunda yer almadı'' biçimindeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, ''Appiah, kasığında oluşan ödem nedeniyle kamptan Acıbadem Hastanesi'ne giderek MR çektirdi. Ayrıca Appiah bu tür haberlere çok üzülüyor. Bugün benim odama gelerek uzun uzun dert yandı. Çok büyük bir ameliyattan çıktığını ve bu nedenle forma giyemediğini belirtti. Bir an önce iyileşip formasına kavuşmak istiyor'' diye konuştu.

Fenerbahçe, yarın akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla CSKA Moskova maçının hazırlıklarını sürdürecek.