BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.411,96
HABER /  SPOR

Fener Asenaya kadar düştü

Fenerbahçe için bir yorum da Asena'dan geldi. Bir o konuşmamıştı Fenerbahçe'yi... Asena'ya göre Fener başarılı olabilir. Nasıl mı?

Abone ol

Fenerbahçe'nin tarihindeki en kötü sezonlardan birini yaşaması herkesin dilinde... Bırakın spor yorumcularını oryantaller bile işe el attı... Asena'dan gelen Fenerbahçe yorumu "Ağzı olan konuşuyor" dedirtti...

Peki oryantal Asena ne demiş?
Bir formül sunmuş...
Demiş ki Aragones'e dokunulmazsa, Fener başarılı olur...

ARAGONES FENER'İ BAŞARIYA GÖTÜRÜR

Asena, Fenerbahçe Koşan Adam Dergisi'nde yer alan röportajında, Aragones'in dünya çapında kendini ispatlamış iyi bir teknik adam olduğunu belirterek, ''Geldiği ilk günden beri ne kadar disiplinli olduğunu hepimiz gördük. Bence hocaya müdahale edilmezse başarılı olacağına inanıyorum. Geçmişte olduğu gibi kraldan çok kralcılar çıkmazsa Aragones Fenerbahçe'yi gerek Türkiye'de, gerek Avrupa'da başarıya götürür'' dedi.

Sarı-lacivertli takımın mevcut kadrosuyla Avrupa'da kesinlikle başarılı olacağını ifade eden Asena, şunları söyledi:

''Yeter ki teknik direktör Aragones'e güvensinler. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, Anadolu takımlarında şans bekleyen keşfedilmemiş çok özel yeteneklerin olduğunu gördüm. Ben şahsen yatırımların onlar üzerine yapılıp Türk futboluna kendi içimizde yıldızlar yetiştirilmesinden yanayım.

EMRE DE YURT DIŞINDA KALMALIYDI

"Fenerbahçe bu sezon Emre Belözoğlu'nu renklerine kattı ama bence Emre yurt dışında kalıp kariyerine orada devam etmeliydi. Çünkü onlar bizim Avrupa'daki sesimiz. Bunun yanında bir diğer transferimiz Güiza var. Bence Güiza bu sene Fenerbahçe'ye çok şey katacak.''

AZİZ YILDIRIM İLE ORTAK NOKTAMIZ ÇOK

Fenerbahçe taraftarı olan Asena, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım konusundaki soruyu ise ''Aziz Yıldırım ile tanışma fırsatım olmadı, fakat hissettiğim kadarıyla ortak noktalarımız çok. Ben inanıyorum ki Sayın Yıldırım'ın o sert gülüşünün altında melek gibi bir insan yatıyor. Disiplinli, zevk sahibi ve merhametli bir insan olduğunu hissediyorum. Kendisini her zaman bir yakınım olarak görmüşümdür'' dedi.

ÜLKEMİ TEMSİL ETMEK İSTERİM

Profesyonel kickboks sporcusu olduğunu vurgulayan Asena, ''Her sabah 1 buçuk saat antrenman yapıyorum. Kickboks Milli Takımı'nın formasını giyip ülkemi en iyi şekilde temsil etmek isterim'' diyerek sözlerini tamamladı.