BIST 9.984
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.434,66
HABER /  MEDYA

Fehmi Koru'dan olay yaratan bomba ifşaatlar

Ertuğrul Özkök, İbrahim Karagül ve Ahmet Hakan için Habertürk Gazetesi'ne transfer olan Fehmi Koru'dan bomba ifşaatlar geldi.

Abone ol

Star Gazetesi'nden ani ayrılışı ile muhafazakar medyada soğuk duş etkisi yaratan Fehmi Koru, yeni gazetesi Habertürk'e verdiği röportajla hayli polemik yaratacak.

Kübra Par'a Beykoz'daki boğaz manzaralı evinde konuşan Fehmi Koru, 3 isim hakkında bomba ifşaatlarda bulundu.

Yeni Şafak Gazetesi'nin başında bulunan İbrahim Karagül için "hayatımdan tamamen sildim" diyen Fehmi Koru, Ahmet Hakan için de bilinmeyen bir ifşaatta bulundu.

İşte Fehmi Koru'nun bombaları;

İBRAHİM KARAGÜL'Ü SİLDİM

-İbrahim Karagül’ü işten attırmak istediğiniz doğru muydu?

Hiç yakıştıramadığım bir iftiradır. O vatandaşı hayatımdan tamamen sildim. Böyle bir iftirayı yapabilecek çapsızlıkta bir adam! Şimdi neden olduğunu anlıyorum. Hem gazetenin hem de kanalın yayın yönetmeni oldu.
fehmi-koru-habertürk-röportaj.jpg
ERTUĞRUL ÖZKÖK KIRK YILDIR NAMAZ KILAR GİBİ BAYRAM NAMAZI KILDI

-Artık mahalle değiştirdiniz diyebilir miyiz?

Hayır tam tersine hepimizi aynı mahallede görüyorum. Bu iddiayı Ertuğrul Özkök yazdı. İşin garibi ikimiz de İzmirliyiz. O “Kahramanlar’lıyım diye övünüyor. Ben Güzelyalı, Göztepe çocuğuyum. Şimdi ikimiz de Beykoz’da oturuyoruz. Anlayacağınız mahallelerimiz birbirine yakın!

-Yaşam tarzlarınız da birbirine yaklaşacak mı?

Onun yaşam tarzı yazılarına yansıttığı kadar mübalağalı değil. Aydın Doğan’ın davetiyle bayramda birlikte Rodos’a gittik. Ertuğrul Özkök kırk yıldır namaz kılan biri gibi bayram namazı kıldı. Özkök kendisini fazla önemsiyor, farklı bir yere yerleştiriyor, o mahalle önemli onun için. Halbuki yetişme tarzımız farklı olsa da mahallelerimiz yakın…

-Peki, sizi bundan sonra Papermoon’larda, Nişantaşı mekânlarında daha sık görecek miyiz?

Papermoon’a Ertuğrul Özkök’ten daha sık gidiyorum!

-Ertuğrul Özkök “Ahmet Hakan ve Akif Beki gibi yazsın” dedi. Sinirlendiniz mi? İki isimden de pek hazzetmiyorsunuz…

İçimden sadece “Olur abicim, baş üstüne” dedim!

AHMET HAKAN'I PAPERMOON'A BEN GÖTÜRDÜM

-Ahmet Hakan ile yıldızınız neden barışmıyor?

İnsanlar dostlarını seçerken farklı tercihlerde bulunuyorlar. Dostum değil sadece… Kızgın falan değilim. Az önce Papermoon’u sormuştunuz. Onu elinden tutup Papermoon’a ben götürmüştüm!