BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,52
HABER /  GÜNCEL

Feci kaza kamerada! Metrelerce uzağı fırladı

İSTANBUL Ümraniye'de motosiklet sürücüsü refüjde bulunan aradan karşı şeride geçmek istediği sırada arkasından gelen başka bir motosikletliyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle bir motosikletlinin kaskı metrelerce uzağa fırlarken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Abone ol

Kaza, Ümraniye Çakmak Mahallesi Tavukçuyolu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir motosiklet sürücüsü yasak olmasına rağmen refüjdeki boşluktan dönüş yaparak karşı şeride geçmek istediği sırada, arkasından gelen motosikletliyi fark etmeyince olanlar oldu. Aynı istikamette ilerleyen başka bir motosikletli duramayarak dönüş yapmak için manevra yapan motosiklete çarptı.

MOTORSİKLETLERİN ÇARPIŞMA ANI KAMERADA Ümraniye’de yaşanan feci kaza, güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, motosiklet sürücüsünün dönüş yapmaya çalıştığı görülüyor. Bu sırada aynı istikametten hızla gelen diğer motosikletli çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle motosikletlileri yola savruluyor. Şahıslardan bir tanesinin kazanın etkisi ile kaskının metrelerce ileri fırladığı görülüyor. Kaza sonrası çevredeki vatandaşların yaralılara yardım etmek için koştuğu görülüyor.