BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Fatih’te zincirleme trafik kazası

Fatih’te gece meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.<br/>Alınan bilgilere göre kaza, gece saat 00.30 sıralarında Adnan ...

Abone ol

Fatih’te gece meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre kaza, gece saat 00.30 sıralarında Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi), Aksaray yönünden Bayrampaşa istikametindeki güzergahta meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre Turgay Yalçın’ın kullandığı 34 TDU 43 plakalı ticari taksi, bilinmeyen bir nedenle aniden kontrolden çıkarak aynı yöne seyreden başka bir otomobile arkadan çarptı. Ticari taksinin çarptığı hususi otomobil kaza yerinden uzaklaşırken, başka bir taksi ise kaza yapan ticari araca arkadan çarparak zincirleme kazaya neden oldu. 34 TDU 43 plakalı ticari otomobildeki sürücü ile yolculardan Halit Işık araç içinde sıkışarak yaralandı. Diğer taksideki sürücü kazayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, araç içindeki yaralıları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kurtarılan yaralılar hazır bekleyen ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle bulvar trafiği bir süre trafiğe kapanırken, otomobilin olay yerinden çekici ile kaldırılmasının ardından trafik yeniden normale döndü.
Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.
(İHA)