BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Fatih’te bir yaya, cipin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Fatih’te yayaların geçişine kapalı olan yerden demir korkulukları aşarak karşı yöne geçmek isteyen bir kişi, bir cipin çarpması sonucu hayat...

Abone ol

Fatih’te yayaların geçişine kapalı olan yerden demir korkulukları aşarak karşı yöne geçmek isteyen bir kişi, bir cipin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Fatih Unkapanı Köprüsü çıkışında meydana geldi. Kimliği henüz öğrenilemeyen ve 50 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir vatandaş, yayaların geçişine kapalı olan yoldan demir parmakları aşıp karşıya geçmek istedi. Bu sırada Taksim istikametinden Aksaray istikametine giden Murat B.’nin kullandığı CA0608TC Bulgaristan plakalı cip, karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan vatandaş hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis çağrıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının yaptığı incelemenin ardından ölen vatandaşın cesedi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, sürücü Murat B. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.
Kaza nedeniyle Aksaray istikametine trafik akışı tek şeritten verilirken, kazaya karışan cipin çekilmesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)